КОЛЕДА В ОХРИД В ХОТЕЛ AQUALINA 4* - 2 нощувки, 2 закуски, 1 вечеря + Празнична вечеря!

София - Скопие - Охрид - Битоля - София

Автобусна програма 3 дни/ 2 нощувки

Дата на тръгване Дата на връщане Цена Резервирай
Обади се сега на телефон 02 / 981 96 48 !!!
Цена от: 140.00 / 274 лв.
Програма
1 ДЕН / София – Скопие – Охрид
  Отпътуване в 8:00 от Национален стадион "Васил Левски" и в 8:30 от автогара "Сердика" (само с предварителна заявка) по маршрут Крива Паланка - Скопие. Пешеходна разходка в Скопие с местен екскурзовод: площад "Македония" с паметника на Александър Велики; старият квартал "Вароша"; църквата "Свети Спас" със саркофага на Гоце Делчев. Свободно време. Отпътуване за Охрид - град, съчетал в себе си вековна историческа традиция, невероятната красота на Охридското езеро и изключителното гостоприемство на своите жители. Настаняване. Вечеря. Нощувка.
2 ДЕН / Охрид
  Закуска. Пешеходна разходка с местен екскурзовод в Стария град (минимум 2 ч.): църквата "Света Богородица Перивлепта", която поради своята автентична архитектура и стенописи е обявена за паметник от световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО; Самуиловата крепост; църквата "Свети Пантелеймон", където се съхраняват мощите на Св. Климент; църквата "Свети Йоан Канео", разположена на висока и стръмна скала, откъдето се разкрива живописна гледка към езерото и града; църквата "Света София", посветена на Христовата мъдрост и служила като катедрален храм по времето на цар Самуил; Античният театър и Градската чаршия. Свободно време за разходка Връщане в хотела. Празнична вечеря с богато меню. ЧЕСТИТА КОЛЕДА! Нощувка.
3 ДЕН / Охрид – Битоля - София
  Закуска. Отпътуване за Битоля. Пешеходна разходка: часовниковата кула, улица Широк сокак, впечатляващата възрожденска църква "Св. Димитър". Свободно време. По обяд - отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

Цена за деца до 5 г.: 90 евро/ 176 лева
Цена за деца от 5 до 12 г.: 117 евро/ 229 лева

Hotel Aqualina 4*
http://www.aqualina.com.mk/en/ се намира в Охрид и предлага ресторант и изглед към езерото. В него има детска площадка, както и тенис на маса, тенис корт и съоръжения за водни спортове. В общите части се предлага безплатен Wi-Fi, а на място има свободен достъп до частен паркинг.
Могат да се наемат велосипеди, а районът е популярно място за гмуркане. Охридското езеро е на по-малко от 7 минути пеша от хотела, а летището в Охрид е на 16 км.

*За пътуване със собствен транспорт - отстъпка от 20 евро на човек.


Цената включва:
  • 2 нощувки със закуски в Охрид в хотел Aqualina 4*;
  • 1 вечери;
  • Празнична вечеря на 24.12 музика на живо и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки;;
  • Туристическа програма в Скопие, Охрид, Битоля;
  • Екскурзоводско обслужване на български език;
  • Транспорт с комфортен автобус.
Цената не включва:
  • Настаняване в единична стая - 50 евро/ 98 лева;
  • Медицинска застраховка за 4 дни с покритие 5000 евро за лица на възраст до 65г - 4 лв; за лица на възраст от 65 до 70г - 6 лв; за лица на възраст оъ 70 до 75г - 9 лв; за лица на възраст от 75 до 80г - 13 лв.
Промоции
Извънредни оферти