ПОЧИВКИ В ИТАЛИЯ 2020

Мечтаете си за прекрасна лятна почивка в Италия - златиста плажна ивица, кристално чисто море, комфорт и добро обслужване?  Може да получите всичко това, като си подарите едно незабравимо изживяване с програмите почивка в Сан Ремо !
Сан Ремо е град, намиращ се на средиземноморския бряг на Западна Лигурия, Северозападна Италия. Известен е с фестивалите, които се организират там всяка година. Най – емблематичният фестивал е музикалния фестивал Сан Ремо, който се провежда в театъра Аристон. Фестивалът Сан Ремо е вдъхновил и създаването на конкурса Евровизия, който за пръв път е бил излъчен през 1956г. Градът е популярна туристическа дестинация и ежегодно е посещаван от туристи от цял свят. Разположен е на брега на Френската Ривиера и е отправна точка за екскурзии до Монако, Монте Карло, Ница, Ница, Сен Пол дьо Ванс, Ментон, Кан, Антиб, Генуа, Империя, Портофино и Рапало. Сан Ремо притежава блясък и очарование, които не може да се опишат с думи!

Промоции
Извънредни оферти
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах