Почивка в Римини със закуски и вечери в хотел 3* или 4* по избор - Най-добри цени за екскурзиите до Венеция, Флоренция, Верона!

София - Болоня - Римини - Болоня - София

Самолетна програма 8 дни/ 7 нощувки

Дата на тръгване Дата на връщане Цена Резервирай
Обади се сега на телефон 029873133, 0877 63 87 88, 029873132
Цена от: 496.00 / 970 лв.
Програма
1 ДЕН / София – Римини
  Директен полет на „Wizz Air“ от София до Болоня в 20:45 ч. Кацане в Болоня в 21:40 ч.
  Посрещане, трансфер до Римини. Настаняване в хотел 3* или 4* (по избор). Вечеря. Нощувка.
2 ДЕН / Римини – Флоренция – Римини
  Закуска. Пожелание допълнителна екскурзия до Флоренция. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
 
  *** Допълнителна екскурзия до Флоренция – 35 евро с включен местен екскурзовод(използва се обществен превоз - 2.60 евро на посока)
  Флоренция - градът, чието име носи послание за просперитет, "процъфтяване" и романтика. Ще видим: моста „Сан Николо“ - старият мост над река Арно; църквата „Санта Кроче”, Камбанарията и Баптистерия „Сан Джовани Батиста“ дело на Лоренцо Гиберти, от позлатен бронз; Площада на Синьорията с мускулестият Нептун и Давид на Микеланджело - голият мъж, събрал може би най-много възхищение в историята на света; Палацо Векио – старият дворец ; Галерия „Уфици“- първия музей в света и „Санта Мария дел Фиоре“ - катедралата на Флоренция, по чието създаване работят шестима от най-добрите архитекти на епохата.
  Папа Бонифаций казва: „Вселената не се състои от четири елемента, а от пет – Земята, Въздуха, Огъня, Водата и Флорентинците…”. Честта да завърши купола на катедралата „Санта Мария дел Фиоре“ се пада на Филипо Брунелески. Изправяйки се пред шедьовъра на Брунелески, дъхът буквално спира, за миг като че ли и сърцето престава да бие, а възхитата от видяното е в апогея си. Зашеметяващото и великолепно Дуомо е едно уникално архитектурно произведение в ренесансов и готически стил. Величествена и доминираща в пейзажа на цяла Флоренция със своя купол и с мрамора в различни оттенъци на бяло, розово и зелено!
3 ДЕН / Римини – Венеция – Римини
  Закуска. Пожелание допълнителна екскурзия до Венеция. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
 
  *** Допълнителна екскурзия до Венеция – 45 евро (с включено корабче до Венеция)
  Венеция е известен още като „Кралицата на Адриатика“, „Град на водата“, „Град на мостовете“ и „Град на светлината“. Няма друг град като Венеция - има 180 канала, 450 моста и великолепни дворци. Около най-големия от всички - Канале Гранде, са разположение като украшение над 170 красиви сгради, на възраст между 300 и 500 години.
  Екскурзията  включва : площад "Сан Марко" със своите известни и елегантни кафенета, Дворецът на дожите(отвън) – място, където са се раждали легенди, а днес е резиденция на правителството. Екскурзията продължава до мостът на въздишките. По средновековните тесни улички се стига до сърцето на Венеция с най-красивия мост "Риалто".
4 ДЕН / Римини – Верона – Римини
  Закуска. Пожелание целодневна екскурзия до Верона. Вечеря. Нощувка.
 
  *** Целодневна екскурзия до Верона – 35 евро
  Град, основан през 4-и век пр.Хр, разположен на брега на река Адидже близо до езерото Гарда. Екскурзията включва: площад „Бра“, където се намира Кметството и Арена ди Верона, площад "Ербе", площад Де ла Синьория, Къщата на Жулиета, строена през 13-и век, собственост на рода Капулети, Къщата на Ромео.
5 ДЕН / Римини – Равена – Сан Марино - Римини
  Закуска. Пожелание полудневна екскурзия до Равена. Следобяд допълнителна полудневна екскурзия и до Сан Марино– включена в цената. Екскурзията включва: площада на Свободата, Катедралния храм Дел Санто, Правителственият дворец. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
 
  *** Полудневна екскурзия до Равена – 20 евро
  Градът е ставал столица 3 пъти през различни епохи. Екскурзията включва: площада и мавзолея на Данте Алигиери, пиаца Дел Пополо, двореца на Теодорикс (отвън), базиликата на „Свети Виталий”, мавзолея на Гала Плацидий, Свети Аполинаре, базилика Сан Витале (отвън). * При желание в свободното време за посещение на някои от обектите може да закупите комбиниран билет с цена от порядъка на 9.50 евро до 11.50 евро.
6 ДЕН / Римини
  Закуска. Полудневна екскурзия в историческия център на Римини. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
7 ДЕН / Римини
  Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
8 ДЕН / Римини – София
  Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела. Трансфер до Болоня. Пешеходна разходка в центъра на Болоня: символ на града са 2’те наклонени кули:  Азинелли и Гаризенда, ще видим фонтанът на Нептун, площад “Маджоре”, базиликата “Сан Петронио”, (включена в цената).Излитане за България в 22:10 ч. Кацане в София в 00:55 ч.

Информация за предлаганите хотели:
*** Hotel Magriv (http://www.roccovacanze.it/ )
В 3-звездния хотел MAGRIV можете да прекарате вълнуващи плажни почивки. Можете да се насладите на релаксация и приятна атмосфера благодарение на вниманието на собствениците и целия персонал.

Сградата се намира в района на Римини, на няколко крачки от плажа и в близост до всички интересни места в района, лесно достъпни за няколко минути с кола или с обществен транспорт. Хотелът е избор, който отговаря на нуждите както на тези, които пътува със семейството, така и на тези, които пътуват в група приятели или по двойки.

 

**** Hotel Sovrana (https://www.sovranahotel.it/en/home-3/)
Това място за настаняване е на 3 минути пеша от плажа. Hotel Sovrana се намира на 100 метра от плажа, в централния район и близо до крайбрежната алея на град Римини. Барът и рецепцията са отворени денонощно. Във всички помещения е осигурен безплатен WiFi.

Стаите разполагат със сателитна телевизия, мебелиран балкон и собствена баня. Включват сейф. Уелнес център Re Aqua на Sovrana Hotel предлага био сауна, турска баня, хидромасажна вана с 37 градуса температура на водата и други. Разполага също със зона за релаксация с билкови чайове, Кнайп пейка и разнообразни масажи и процедури.

Полетно разписание:

Авиокомпания

Направление

Излита

Каца

Летище

Wizz Air

София-Болоня

20:45- София

21:40 - Болоня

Болоня

Болоня - София

22:10- Болоня

00:55 - София

София

* Полетното разписание последжи на препотвърждение
 



Цената включва:
  • Двупосочен самолетен билет с Wizz Air: София – Болоня  – София, с включени летищни такси и салонен багаж (с размери 55 x 40 x 23 см до 10 кг.)  и 20 кг. чекиран багаж
  • 7 нощувки в хотел 3* или 4* (по избор) в Римини
  • 7 закуски в ресторанта на съответния хотел
  • 7 вечери в ресторанта на съответния хотел
  • Трансфер летище – хотел – летище
  • Транспорт с комфортен автобус
  • Екскурзовод на български език
  • Екскурзия до Болоня с екскурзовод на български език
  • Полудневна екскурзия до Сан Марино  с екскурзовод на български език
  • Полудневна екскурзия историческия център на Римини с екскурзовод на български ( билети за градски транспорт и атракционно влакче не са включени)
  • Посещение на най-голямото изложение по площ за храни и производството им в света  https://www.eatalyworld.it/en/ в Болоня
Цената не включва:
  • Доплащане за настаняване в единична стая за хотел 3* - 155 евро;
  • Доплащане за настаняване в единична стая за хотел 4* - 193 евро;
  • Медицинска застраховка към ЗЗД „Армеец“ с покритие 5000 евро за 8 дена за лица на възраст до 70г. – 8 лв; за лица на възраст от 70г. до 85г. – 19 лв;
  • Екскурзия до Венеция – 45 евро с включено корабче до Венеция
  • Екскурзия до Флоренция – 35 евро с включвен местен екскурзовод (използва се обществен транспорт (2.60 евро на посока)
  • Екскурзия до Равена – 20 евро
  • Екскурзия до Верона – 35 евро
  • По желание Застраховка „Отмяна на пътуване”
Допълнителна информация:

Условия за записване:

Депозит: 50% от пакетната цена;

Доплащане: 30 дни преди датата на на отпътуване;

Минимален брой туристи за провеждане на екскурзията: 25 туристи;

Анулации и неустойки:

- при повече от 60 дни преди датата на отпътуване – неустойка не се удържа; по време на национални празници и официални почивни дни срокът е 90 дни;

- между 59-ия и 30-ия ден преди датата на заминаване се удържа размерът на внесения депозит;

- между 29-ия и 15-ия ден преди датата на заминаване се удържа 80% от стойността на екскурзията;

- при по-малко от 15 дни преди датата на заминаване се удържа 100% от стойността на екскурзията.

Необходими документи:

  • Български граждани, пътуващи по програмата е необходимо да притежават валидна лична карта или паспорт.

За лица до 18 години, пътуващи без родител/родители – нотариално заверена декларация - оригинал и ксерокопие и копие от акта за раждане.

Забележки:

* Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

* Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.

* Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.

* Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка „Отмяна на пътуване“ по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма. ТО Оданс Травел предлага застраховка „Отмяна на пътуване“ при ЗАД Армеец - гр. София, ул.„Стефан Кaраджа“ 2.

* Туроператор Оданс Травел е със сключена застраховка „Отговорност на Туроператора“ чрез застрахователен договор 03700100001955 при ЗАД Евроинс – гр.София, кв. Павлово, бул. Ал. Пушкин 13. Застрахователният договор е със срок от 25.03.2019 г. до 24.03.2020 г. Договорът е с лимит на отговорност 900 000(деветстотин хиляди лева).

* Туроператор Оданс Травел има удостоверение за регистрация 5377 (издаден на 26.05.2015 г), ЕИК 130543693, адрес на управление гр.София, бул. Патриарх Евтимий 15, тел: 02 987 31 32; 02/ 987 31 33, имейл: [email protected]

 



Промоции
Извънредни оферти
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах