ПАРИЖ през Германия и Италия - ПРОЛЕТНА ВАКАНЦИЯ

София - Любляна - Щутгарт - Париж - Женева - Лаго ди Гарда - Падуа - Загреб - София

автобусна програма 9 дни/ 8 нощувки

Дата на тръгване Дата на връщане Цена Резервирай
Обади се сега на телефон 02 / 981 96 48 !!!
Цена от: 525.00 / 1027 лв.
Програма
1 ДЕН / София - Любляна
  Отпътуване от София за Любляна в 07.00 ч. Транзитно преминаване през Сърбия и Хърватия. Нощувка в Любляна.
2 ДЕН / Любляна - Щутгарт
  Закуска. Отпътуване за Мюнхен. Туристическа програма в Мюнхен (романтичната столица на Бавария) - Мариенплац, Старото и Новото Кметство с Музикалния часовник, Катедралата, Църквата Св. Михаил, Резиденцплац. Отпътуване за Щутгарт. Нощувка в района на Щутгарт.
3 ДЕН / Щутгарт - Париж
  Закуска. Туристическа програма в Щутгарт - Стария и Новия дворец, Градската галерия, музея на „Мерцедес”. Отпътуване за Париж. Нощувка в района на Париж.
4 ДЕН / Париж
  Закуска. Туристическа програма - площад Вандом, Нотр Дам, Монументалния ансамбъл “Инвалиди”, моста Александър III, Лувъра, площад Конкорд, Парламента, Църквата Мадлена, Шанз Елизе, Триумфалната арка, Новия квартал Дефанс, Пантеона, Латинския квартал, Люксембургските градини и Сената, Айфеловата кула, разходка с корабче по Сена. Нощувка в района на Париж.
5 ДЕН / Париж
  Закуска. Туристическа програма в Париж – посещение на двореца Версай - сбъднал мечтите на Краля Слънце Луи XIV за пищност и елегантност. Разходка сред артистичното сърце на Париж – Монмартър, където са рисували гениалните си картини – Пабло Пикасо, Ван Гог, Салвадор Дали. Посещение на бизнес квартала Дефанс. Нощувка в района на Париж.
6 ДЕН / Париж – Женева
  Закуска. Свободно време в Париж до обяд. Отпътуване за района на Женевското езеро и настаняване в хотел на територията на Франция. Нощувка.
7 ДЕН / Женева – Лаго ди Гарда
  Закуска. Разглеждане на Женева – космополитният град е седалище на много международни организации. Туристическа програма: Английската градина с Цветния часовник, Катедралата Св.Петър, сградата на ООН, разходка с корабче в езерото. Отпътуване за Сирмионе. Нощувка в района на езерото Гарда.
8 ДЕН / Падуа
  Закуска. Отпътуване за Падуа. Туристическа програма в града на Св.Антоний: площад „Св.Антоний" с едноименната базилика - архитектурен шедьовър от XIII в., статуята на венецианския генерал Еразмо да Нарни от великия скулптур Донатело, "Прато де ла Вале" - най-известният площад в града, базиликата "Санта Джустина" – с гроба на св.ев. Лука. Отпътуване за Загреб. Нощувка.
9 ДЕН / Загреб - София
  Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

ЦЕНА: 1 027 лв. при минимум 35 плащащи

Тръгване от
  • София
Цената включва:
  • 8 нощувки със закуски в младежки хотели: 3 в района на Париж, по една в Любляна, района на Щутгарт, района на Женевското езеро на територията на Франция, езерото Гарда, Загреб;
  • транспорт с комфортен автобус;
  • туристическа програма;
  • екскурзоводско обслужване;
  • медицинска застраховка.
Цената не включва:
  • Лични разходи
Промоции
Извънредни оферти