Почивка в Закинтос - Чартърен полет от София от дата 25.08.17





ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА: Почивка в Закинтос - Чартърен полет от София от дата 25.08.17
ВАЖНО: Цените са валидни при минимум 60 пътуващи


Обади се сега на телефон 029873133, 0877 63 87 88, 029873132
ден първи
Програмата започва със среща на летище София с представител на Вашия туроператор и изпращане на групата с полет от София до Закинтос. Посрещане от фирмата-партньор на о. Закинтос. Трансфер и настаняване в избрания хотел. Следва информационна среща за заявяване на опционални мероприятия и екскурзии, към които можете да се присъедините на място (заплащат се допълнително).
Нощувка.

ден втори-ден трети
Разполагате със свободно време за пълноценна почивка и самостоятелни разходки и забавления.
Нощувка.

ден четвърти
По желание можете да се включите в организирана целодневна екскурзия „Обиколка на острова”. Интересна екскурзия, която ще Ви даде възможност да опознаете очарователните кътчета на острова. Първо ще посетите най-голямата винарна, в която ще Ви покажат старата и новата школа за производство на вино и ще можете да дегустирате вино и да си купите за спомен. След това ще се отправите към пристанището Porto Vromi, където ще се прехвърлите на лодки и ще разгледате известните "Сини Скали". Продължавайки нататък през планинските селца, ще стигнете до тераса с спираща дъха гледка на корабокрущение - запазена марка на Закинтос. По-късно ще отидете до малкото селище Anafonitria, където ще посетите манастира Св.Дионисий-закрилник на острова. Вблизост ще направите стоп за обяд в таверна/обяда не е включен в цената/. Следваща спирка е традиционно селище, за да опитате от местното производство на жителите и да купите зехтин и мед за спомен.
Завръщане в хотела. Нощувка.


ден пети
Можете да организирате деня си самостоятелно и да се разходите до основния град Закинтос.
Нощувка.

ден шести
Ще имате възможност да огледате острова от съвсем друга гледна точка. Круиз около острова ще Ви отведе до най-интересните и красиви заливи, които някога сте виждали. Ще направите пълна обиколка, като следвате крайбрежната ивици на Закинтос и спирате на за да направите снимки и да поплувате и в кристалните води.
Връщане в хотела около 18-19ч.
Нощувка.

ден седми
Можете да посветите деня за мероприятия по ваша идея или да се присъедините към допълнителната полудневна екскурзия „В търсене на костенурки Карета”. С лодка ще се придвижите към острова на костенурките и ще се впуснете в оживено търсене на защитените костенурки.
Нощувка.

ден осми
Предстои освобождаване на хотела, свободно време и подготовка за организиран трансфер до летището в Закинтос за полет до София. Завръщане в България.

Забележка: Възможни са промени в програмата и последователността на провеждане на допълнителните мероприятия по дни.


КРАЙ НА ПРОГРАМАТА
* Разпределението на екскурзиите по дни подлежи на препотвърждение!
* Допълнителните екскурзии се заявяват на място!

Цената включва:
* Самолетен билет за чартърен полет София – Закинтос – София с включени летищни такси 90 Евро на възрастен/дете.
* Посрещане на летище Закинтос от представител на фирмата-партньор
* Трансфер: летище-хотел-летище.
* Настаняване за 7 нощувки според избраната от Вас система.
* Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро.


Цената не включва:
* Допълнителни екскурзии.
* Входни такси
* Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса.
Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана до 21 дена преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивнато такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.

Задължително се заплаща:

* Горивна такса.
*Доплащане за застраховка за възрастни от 70 г. до 85г.: 8,20 евро за 8 дни.





Оферта № П131
Промоции
Извънредни оферти
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах