За нас

Оданс Tравел е туроператор от 1993г., притежава Удостоверение за регистрация N 05377 и има сключен Договор по чл.97 от Закона за туризма със "Застрахователно дружество Евроинс" АД. Номерът на застрахователната полица е 03700100002670.
Оданс Tравел е член на IATA от 1998 г. и продава билети на всички авиокомпании. Оданс Tавел Ви предоставя информация за актуалните промоции на авиокомпаниите, за чартърните полети и нискотарифните компании. За нашите корпоративни клиенти и групови пътувания предлагаме специални отстъпки!

Какъв е обликът на Оданс Tравел като туроператор и според какви принципи създаваме нашите туристически програми:

- Концепция за маршрут, който не изморява туристите.

- Балансирана туристическа програма, в която има време за посещение на туристически обекти, свободно време, време за обяд и вечеря и време за почивка.

- Екзотични екскурзии и почивки на най-добрите цени и с най- добро обслужване, представитили сме на TUI Germany , Jolidey Spain, Quelonea Spain.

- Екскурзии без нощен преход - Оданс травел е първата туристическа агенция в България, която организира само екскурзии без нощни пътувания.

- Екскурзии в Европа "Пътувай комфортно" - Поставяме акцент върху качеството на хотелите. Специално за вас в екскурзиите за Европа включихме изхранване на база закуска и вечеря и възможност за настаняване в хотели 3* и 4* Новите програми с хотели 4* можете да разгледате тук.

- Удобство и комфорт по време на пътуването - Ние пътуваме със собствени автобуси, като по този начин осигуряваме по - висока степен на сигурност и комфорт за нашите туристи, тъй като контролът на превозните средства е наша отговорност. Винаги се стремим да предложим добри хотели с добро разположение и по този начин да осигурим оптимално отношение цена-качество.

- Традиция и професионализъм - Освен управителите, е екипа на Оданс травел има служители и шофьори, които над 17 години работят във фирмата. Наши бизнес партньори са водещи световни компании.



PDF документ 470.11KB

Картинка 1009.17KB
Промоции
Извънредни оферти
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах