Нова година 2019 в Прага в Top Hotel 4* с включена Новогодишна вечеря

София, Будапеща, Прага, Братислава, Будапеща, София

Автобусна програма 6 дни/ 5 нощувки

Дата на тръгване Дата на връщане Цена Резервирай
Обади се сега на телефон 029873133, 0877 63 87 88, 029873132
Цена от: 486.00 / 951 лв.
Програма
1 ДЕН / София - Будапеща - 29.12.18
  Отпътуване от София в 08:00 ч. от стадион Васил Левски и в 8:30 ч. от автогара Сердика за Унгария. Транзитно преминаване през Сърбия. Вечерта настаняване в хотел в Будапеща. Нощувка.
2 ДЕН / Будапеща – Прага - 30.12.2018
  Закуска Панорамна обиколка на Будапеща: Площадът на героите, Музеят за изящните изкуства, Операта, Будайската крепост – Кралският дворец, Рибарските кули, катедралата “Св.Матиаш”, хълмът “Гелерт” с Цитаделата, Паметникът на свободата. Свободно време или по желание: разходка с корбаче по р.Дунав. Отпътуване за Прага. Нощувка.
3 ДЕН / Прага - 31.12.2018
  Закуска. Пешеходна обиколка на Прага: разглеждане на Пражки Храд с Архиепископския дворец, катедралата „Св. Вит”, старият Кралски дворец, Златната уличка и Черната кула, Мала Страна, Карловия мост, средновековните улички на Старе Место (Старият град), Староместске намести (старият градски площад) с Тинския храм, църквата „Свети Миколаш”, паметникът на Ян Хус, Кметството и един от символите на Прага – световноизвестният астрономически часовник от ХV век. Следобяд свободно време или туристическа програма по желание: екскурзия до Кутна Хора. Пешеходна разходка в историческият център с посещение на църквата "Св. Варвара" и прочутата църква-костница в Седлец. Връщане в хотела.
  НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ.
  Нощувка.
4 ДЕН / Прага - 01.01.2019
  ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
  Закуска. Следобяд свободно време или туристическа програма по желание: екскурзия до Кутна Хора. Пешеходна разходка в историческият център с посещение на църквата "Св.Варвара" и прочутата църква-костница в Седлец. Връщане в хотела. Нощувка.
5 ДЕН / Прага – Братислава - Будапеща - 02.01.2019
  Закуска. Отпътуване за Будапеща с попътно разглеждане на историческия център на Братислава: катедралата „Св. Мартин”, средновековната крепост, където днес е седалището на правителството на Република Словакия, Старото кметство, Двореца на архиепископите. Нощувка в Будапеща.
6 ДЕН / Будапеща - България - 03.01.2019
  Закуска. Пристигане в София вечерта.

 

Top Hotel 4* - http://www.tophotel.cz/en/

ТOP HOTEL Praha е лесно достъпен и се намира на 800 м от търговския център Chodov. Предлага закрит басейн, хидромасажна вана, солариум, фитнес зала, боулинг, няколко тенис корта и 2 рецепции. Осигурен е безплатен WiFi в лобито и в стаите.

Можете да стигнете до центъра на града с обществен транспорт в рамките на 25 минути от TOP HOTEL Praha, като най-близката автобусна спирка е точно пред хотела.

Стаите разполагат със смарт телевизор със сателитни канали и безплатен WiFi. Някои от тях са климатизирани, а други са с възможност за настаняване на гости с двигателни увреждания.

Срещу допълнително заплащане се предлагат уелнес и спортни съоръжения, включващи фитнес зала, закрит и открит тенис корт, парна баня и закрит басейн. Боулинг алеята в TOP HOTEL Praha работи до полунощ, а на разположение има и тайландски масажи.

Можете да избирате от 5 ресторанта, сервиращи чешка, индийска и интернационална кухня, 3 бара, лоби бар със зимна градина и кът за сядане на открито. В лоби бара се сервират освежаващи напитки, а зимната градина на хотела предлага достъп до японска градина. 
 

Варна в 23:30 ч. от ул. Антим I (до Археологическия музей) – доплащане 60 лв;
Бургас в 01:30 ч. от ул. Булаир (срещу Химическо чистене) – доплащане 50 лв;
Сливен в 03:00 ч.от бул.”Хаджи Димитър” – бензиностанция „ЕКО” до магазин „БИЛЛА”доплащане 45 лв;
Стара Загора в 04:00 ч. от бензиностанция ОМВ до автогарата – доплащане 40 лв;
Пловдив в 05:00 ч. от бензиностанция ОМВ до хотел Санкт Петербург – доплащане 40 лв.;
*Тръгването от провинцията се осъществява при минимум 8 туристи от град
*При запитване може да бъде осигурен еднопосочен трансфер.

 




Тръгване от
Цената включва:
Цената не включва:
Допълнителна информация:
Новогодишна вечеря:
Предястия и основни ястия: свински медальони ,печено говежо с аспержи, ролца с шунка и пикантни зеленчуци, пастет от патица, моцарела със сушени домати, италианска шунка с пъпеш, селекция от чешки сирена и плодове, норвежка сьомга - маринована в портокалов сос, филе от сьомга с лимонов сос, тартар от риба тон, пилешко с ориенталски привкус,  пиле със сушени домати, пилешки шницели, печена патица с червено зеле, тортила с зеленчуци и пармезан, печени картофи с бекон и лук, ориз, гриловани зеленчуци и избор от салати
Десерти: тирамису, ябълков пай, панакота, плодове, кремове и шоколадови десерти


Условия за записване:

Депозит: 30% от пакетната цена;

Доплащане: 15 дни преди датата на на отпътуване;

Минимален брой туристи за провеждане на екскурзията: 25 туристи;

Анулации и неустойки:

- при повече от 60 дни преди датата на отпътуване – неустойка не се удържа; по време на национални празници и официални почивни дни срокът е 90 дни;

- до 45 дни преди обявената за пътуване дата при автобусните екскурзии/почивки с продължителност над 7 дни ; 30 дни при автобусни екскурзии с продължителност до 6 дни, Туроператорът удържа депозита, заплатен от Потребителя ;

- между 29-ия и 15-ия ден преди датата на заминаване се удържа 80% от стойността на екскурзията;

- в срок по- малък от 15 дни преди обявената за пътуване дата при автобусните екскурзии с продължителност до 6 дни ; в срок по- малък от 20 дни при автобусни екскурзии с продължителност над 7 дни - Туроператорът удържа 100% от цената на екскурзията/почивката.

 

Необходими документи:

  • Български граждани, пътуващи по програмата е необходимо да притежават валидна лична карта или паспорт.

  • За лица до 18 години, пътуващи без родител/родители – нотариално заверена декларация - оригинал и ксерокопие и копие от акта за раждане.