Отзиви от туристи за екскурзията Санкт Петербург, Хелзинки и Балтийските републики - за Белите нощи - 10.06.2017

26 Юни 2017 г.
След благополучното завръщане от 14-дневната екскурзия към Балтийските страни, Санкт Петербург и Хелзинки искам да Ви благодаря за предоставената ми от Вас възможност да изживея неповторими дни в тези великолепни места и държави на стара Европа.
Осъзнавам сложността на организацията, която се справи и с най-сложните проблеми на това тъй дълго пътуване. Тя, организацията, бе разработена с най-голяма прецизност: нито един проблем със спазването на програмата по дни, даже по часове. Хотелите бяха от най-добрите възможни за тези страни - и те без нито един пропуск или гаф. Превъзходна храна, уютна, даже някъде и луксозна обстановка.
По моя преценка основната роля за точното осъществяване на програмата бе в екскурзовода. За пръв път се срещам с екскурзовод, който може да бъде еталон в тази професия. Преди всичко с изключителната си ерудиция и познаване на всички посещавани места, градове и държави. Информацията му , по отношение на тяхната история, култура, езици и "какво ли още не"  (негов любим израз, който за 14 дни той използва 32 пъти) беше изчерпателна, представена много увлекателно, с чувство за мярка и хумор. Той показа и комуникативност с всички хора от групата и въпреки непрестанната му ангажираност беше готов да отговаря на всички и за всичко. Приемете моята висока оценка за професионализма на екскурзовода и като оценка на  Вашата фирма. Тази сполучлива находка не става случайно.. Без съмнение, на него се дължи успешното осъществяване на тази свръхсложна програма.

 
Искрено Ваш
Пенчо Далев


last minute
Промоции
Извънредни оферти
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах