Аруба

Аруба e остров в южно Карибско море, на около 18 мили от бреговете на Венецуела. Има всички качества, които един карибски остров трябва да притежава - бели пясъци, люлеещи се палми и топла вода. Най-доброто крайбрежие е 11-километровият участък, който свързва Палм Бийч и Орлов бряг от западната страна на острова. Класиран е на четвърто място в анкетата на TripAdvisor за най-добрите плажове в света през 2018 г.

Полезно е да знаете
Местна валута: Арубски флорин (AWG)
Интересни факти: Най-голям град на острова и административен център е Оранестад. Аруба е част от Кралство Нидерландия с вътрешно самоуправление.
Климат:Аруба е истински туристически рай сред водите на най-топлото море в света. Островът има сух и топъл субекваториален климат. Температурите тук варират от 28°C през януари до 32°C през септември. Нощите са топли през цялата година. За разлика от останалите Карибски острови, които от април до ноември преживяват дъждовния си сезон, на Аруба е подходящо за туризъм през всички 12 месеца в годината.

Промоции
Извънредни оферти
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах