Уикенд в Кавала - Хотел Galaxy 4*

София - Кавала - София

Автобусна програма 4 дни / 3 нощувки

Дата на тръгване Дата на връщане Цена Резервирай
Обади се сега на телефон 029873133, 0877 63 87 88, 029873132
Цена от: 290.00 / 567 лв.
Програма
1 ДЕН / София – Кавала
  Отпътуване за Гърция в 06:00 часа от паркинга пред Национален стадион „Васил Левски“. След около 5 часа път – пристигане на един от прекрасните пясъчни плажове в Гърция – Амолофи – красив плаж, с фин пясък и кристално чиста вода. Дълъг е няколко километра и по дължината му са разположени заведения и свободна зона за плаж. Предлагат се много водни спортове и развлечения. Плажът е сертифициран със „Син флаг“ и благодарение на неговата чиста и спокойна вода и красивите пясъчни дюни, които го ограждат, е любимо място на туристите.
  Привечер – настаняване в хотел в центъра на град Кавала. Свободно време или по желание – вечерна разходка в Кавала и посещение на местен гръцки ресторант с жива музика.
  Нощувка.
2 ДЕН / Кавала
  Закуска. Свободно време за плаж или по желание целодневна екскурзия на остров Тасос: екскурзия до главния град Лименас - древната агора, археологическият музей, амфитеатърът. Свободно време за посещение на музеи. Посещение на Панагия - старата столица с църквата Панагия и фабриката за зехтин. Пешеходна разходка и свободно време за обяд. Връщане в хотела. Нощувка.
3 ДЕН / Кавала
  Закуска. Свободно време за плаж. Нощувка.
4 ДЕН / Кавала – София
  Закуска. Отпътуване за един от красивите плажове в района. Възможност за плаж в Неа Перамос/Амолофи или по желание - разходка в Кавала. Следобяд – отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.




Тръгване от
  • София
Цената не включва:
  • Транспорт с лицензиран автобус от София за международни превози
  • 3 нощувки със закуски на богата блок маса в хотел Esperia 3*** в центъра на Кавала
  • Медицинска Застраховка Асистънс с покритие 2000 евро за лица до 65 год.
  • Трансфери от и до плажа Амолофи в първи , втори и трети ден от престоя
Допълнителна информация:
Целодневна екзкурзия до остров Тасос с включени фериботни билети и пристанищни такси – 25 евро на човек, 15 евро за дете до 12 години, с предварителна заявка


Забележка: Такса престой в Гърция : 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се индивидуално на рецепцията на всеки хотел!).

Промоции
Извънредни оферти