СКИ ПОЧИВКА ФОЛГАРИЯ 2019, ИТАЛИЯ!

София - Фолгария - София

8 дни / 7 нощувки собствен транспорт

Дата на тръгване Дата на връщане Цена Резервирай
Обади се сега на телефон 029873133, 0877 63 87 88, 029873132
Цена от: 394.00 / 771 лв.
Програма
1 ДЕН / 12.01.2019 - България - Фолгария
  Пристигане в ски курорта Фолгария, Италия. Настаняване. Вечеря. Нощувка
2 ДЕН / 13.01.2019 - Фолгария, Италия
  Закуска. Време за ски. Вечеря. Нощувка.
3 ДЕН / 14.01.2019 - Фолгария, Италия
  Закуска. Време за ски. Вечеря. Нощувка.
4 ДЕН / 15.01.2019 - Фолгария, Италия
  Закуска. Време за ски. Вечеря. Нощувка.
5 ДЕН / 16.01.2019 - Фолгария, Италия
  Закуска. Време за ски. Вечеря. Нощувка.
6 ДЕН / 17.01.2019 - Фолгария, Италия
  Закуска. Време за ски. Вечеря. Нощувка.
7 ДЕН / 18.01.2019 - Фолгария, Италия
  Закуска. Време за ски. Вечеря. Нощувка.
8 ДЕН / 19.01.2019 - Фолгария, Италия - България
  Закуска. Отпътуване за България.

Фолгария, Италия

Платото Алтопиано, разположено във Фолгария и Лавароне представлява най-важната ски зона в югоизточната част на района Трентино. Курортите Фолгария и Лавароне са разположени в най-живописната част на района, простирайки се от Доломити ди Брента до масива Пасубио, както и от планината Адамело до Мармолада. Голяма извивка във формата на “S”, която се спуска от Чима Досо към платото на Фолгария – Лавароне, предоставя писти с различна трудност и денивелация. Отнемащите дъха гледки придружават скиорите от началото до края на пистите.
Курорта е подходящ за напреднали и професионални скиори, но успоредно на главните писти има и писти за начинаещи. Много международни състезания, включително и гигантския слалом са се състояли тук. Изключителните технологии за изкуствен сняг, с които разполага курорта, позволяват пистите да бъдат винаги в отлично състояние. Освен на невероятната природа имате възможност да се насладите и на следите от историческото минало на района - различни укрепления от Първата Световна Война все още запленяват посетителите.

Хотел Vittoria 3*, Фолгария 

www.hotelvittoriafolgaria.it

Разположен в центъра на Folgaria, този семеен хотел разполага с ресторант, нов уелнес център със зона за отдих и сензорни душове и фитнес зала. Стаите предлагат безплатен Wi-Fi интернет и LCD телевизор.
Всички стаи са традиционно обзаведени, с елегантни паркетни подове и мебели от светло дърво. Всяка стая разполага със самостоятелна баня с душ и сешоар. Всеки ден се предлага разнообразна закуска на шведска маса, която включва прясно изпечен хляб, студени меса и сирена. Ресторантът сервира местни ястия и специалитети.
Олимпийският плувен басейн Palasport се намира на 800 метра. Комплексът разполага с отстъпка за гости на Vittoria, а също така разполага с лед пързалка.Уелнес центърът разполага с финландска сауна, турска баня, хидромасажна вана и солена пещера. През зимата хотелът предлага ски гардероб, отстъпки за наемане на ски оборудване и достъп до ски пистите Folgaria чрез безплатния ски автобус.Хотелът е на 21 километра от изхода Rovereto Nord на магистрала A22 и на 75 минути път с кола от летище Верона. Паркингът е безплатен.

Тръгване от
Цената включва:
Цената не включва:
Допълнителна информация:

Необходими документи:

  • Български граждани, пътуващи по програмата е необходимо да притежават валидна лична карта или паспорт.

  • За лица до 18 години, пътуващи без родител/родители – нотариално заверена декларация - оригинал и ксерокопие и копие от акта за раждане.