Екскурзия до Санкт Петербург, Талин и Скандинавия с круиз

София-Санкт Петербуг-Талин-Стокхолм-Хелзинки-Царско село- София

Самолетна програма
8 дни/7 нощувки

Дата на тръгване Дата на връщане Цена Резервирай
Обади се сега на телефон 029873133, 0877 63 87 88, 029873132
Цена от: 1376.00 / 2691 лв.
Програма
1 ДЕН / София – Санкт Петербург
  Начало на нашата екскурзия до Санкт Петербург, Талин и Скандинавия. Среща на летище София в 12:55 ч. за отпътуване с полет на „България Ер” за Санкт Петербург в 14:55 ч. Пристигане в 18:25 ч. Трансфер до хотела. Настаняване. По желание - нощна обиколка на града за наблюдение на красиво осветените сгради и вдигането на мостовете над р. Нева (85 лв). През периода от края на май до края на юли ще може да наблюдавате явлението на „Белите нощи”, допълнително придаващо романтичен облик на Санкт Петербург. Нощувка.
2 ДЕН / Санкт Петербург – Талин /закуска и вечеря/
  Закуска. Туристическа програма на български език в Санкт Петербург: Площада на изкуствата, Дворцовия площад, Зимния дворец, Василевски остров и Невски проспект, църквата „Възкресение Христово“, една основните забележителности на града, впечатляваща както с архитектурата си, Исакиевския събор – най-голямата църковна сграда в Санкт Петербург. Свободно време за обяд. По желание - разходка с корабче по р. Нева и каналите (65 лв). Трансфер до круизния кораб „Принцеса Анастасия”. Регистрация и настаняване. Отплаване в 18:00 ч. Вечеря. Нощувка на борда на кораба.
3 ДЕН / Талин /закуска и вечеря/
  Закуска. Пристигане в Талин, столицата на Естония в 12:30 ч. Панорамна туристическа обиколка на Талин: Старият средновековният център на града, парка Кадриорг известен още като "Долината на Катерина", президентският дворец, Музея на изкуствата „KUMU“, посещение на голямата „Фестивална сцена“ на открито. Последната спирка от обиколката е крайбрежието на Естонския залив, където ще може да направим снимки на впечатляващият паметник „Русалка”, посветен на потъването на едноименният руски кораб през 1893 г. Свободно време за обяд. Връщане на кораба. Отплаване в 18:30 ч. Вечеря. Нощувка на борда на кораба.
4 ДЕН / Стокхолм /закуска и вечеря/
  Закуска. 09:30 ч. - пристигане в Стокхолм. Панорамна туристическа обиколка на Стокхолм: старата част на града „Гамла Стан“ с централният площад „Сторторгет“, рицарският дворец „Ридархюст“ и църквата „Ридархолмен“, Кралската градина, любимо място за отдих на местни и туристи. Фото пауза на брега на остров Сьодермалм, който предоставя великолепна панорамна гледка към централната част на Стокхолм. Посещение на остров Кунгсхолмен, където се намира кметството на града. Свободно време за обяд. Връщане на кораба. Отплаване в 17:30 ч. Вечеря. Нощувка на борда на кораба.
5 ДЕН / Хелзинки /закуска и вечеря/
  Закуска. Пристигане в Хелзинки, столицата на Финландия в 11:30 ч. Панорамна туристическа обиколка на Хелзинки включваща: паметника на Сибелиус - най-известния финландски композитор, парка Сеурасаари и централната част на града с Националната опера, Концертната зала на Финландия и Националния музей. От сградите на Парламента се отправяме през площада Хиетелхати, живописната улица Техтаанкату и църквата „Агрикола“, катедралата Успенски и площада на Сената - сърцето на града. Следва пешеходна обиколка на стария град с паметника на националния поет на Финландия - Йохан Лудвиг Рунеберг, жп гарата и новата градска библиотека. Свободно време за обяд. Връщане на кораба и отплаване в 19:00 ч.. Вечеря. Нощувка на борда на кораба.
6 ДЕН / Хелзинки – Санкт Петербург - Царско село /закуска/
  Закуска. Около 09:00 ч. - пристигане в Санкт Петербург. Туристическа програма на български език в Санкт Петербург. Посещение на Eкатерининския дворец и Петерхоф известен като Царско село (понастоящем гр. Пушкин) и прилежащият парков ансамбъл. Построен от Петър Велики, Летния дворец притежава един от най-красивите паркове на бившите резиденции на руските императори. Не случайно Петерхоф е руският Версай! В двореца се намира легендарната „Кехлибарена стая“, изчезнала мистериозно по време на Втората световна война, но напълно възстановена преди няколко години. Връщане в Санкт Петербург с корабче тип „Комета“ на което ще се насладите на красотата на Финския залив. Трансфер до хотела и настаняване. Вечерта по желание посещение на балетна постановка (145 лв). Нощувка в Санкт Петербург.
7 ДЕН / Санкт Петербург /закуска/
  Закуска. Туристическа програма на български език в Санкт Петербург. Посещение на Петропавловската крепост, разположена на Заешкия остров и построена по заповед на Петър Велики в началото на XVIII век. Свободно време за обяд. Посещение на Ермитажа - зимният дворец и резиденция на руските царе, построен от Екатерина Велика. Връщане в хотела. Вечерта по желание традиционна руска вечер с фолклорна програма (90 лв). Нощувка в Санкт Петербург.
8 ДЕН / Санкт Петербург – София /закуска/
  Закуска. Свободно време. Напускане на хотела и трансфер до летището в Петербург за полет до София в 19:20 ч. Кацане в София в 22:50 ч. Край на екскурзия до Санкт Петербург, Талин и Скандинавия с круиз

*** Цена след 31.03.2020: 1426 евро / 2789 лв.


Полетно разписание за 
Екскурзия до Санкт Петербург, Талин и Скандинавия с круиз
 !


*Подлежи на потвърждение!

Авиокомпания

Направление

Излита

Каца

Летище

BULGARIA AIR

София – Санкт Петербург

14:55

18:25

Санкт Петербург

BULGARIA AIR

Санкт Петербург – София

19:20

22:50

София

 



Тръгване от
Цената включва:
Цената не включва:
Допълнителна информация:
Условия за записване:
Депозит: 50% от пакетната цена;
Доплащане: 30 дни преди датата на отпътуване;
Минимален брой туристи за провеждане на екскурзията: 25 туристи;

Анулации и неустойки:
- при повече от 90 дни преди датата на отпътуване – неустойка не се удържа, в случай, че не е закупен самолетният билет;
- между 89-ия и 60-ия ден преди датата на заминаване се удържа размерът на внесения депозит;
- между 59-ия и 30-ия ден преди датата на заминаване се удържа 80% от стойността на екскурзията;
- при по-малко от 30 дни преди датата на заминаване се удържа 100% от стойността на екскурзията.

Необходими документи:

Български граждани, пътуващи по програмата е необходимо да притежават валидна лична карта или паспорт.
За лица до 18 години, пътуващи без родител/родители – нотариално заверена декларация - оригинал и ксерокопие и копие от акта за раждане.
***Летищните и горивните такси подлежат на препотвърждение от авиокомпанията. В този случай цената на пътуването може да бъде променена съгласно начислените такси.

Забележки:

* Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
* Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
* Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.
* Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка „Отмяна на пътуване“ по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма. ТО Оданс Травел предлага застраховка „Отмяна на пътуване“ при ЗАД Армеец - гр. София, ул.„Стефан Кaраджа“
* Туроператор Оданс Травел е със сключена застраховка „Отговорност на Туроператора“ чрез застрахователен договор 03700100001955 при ЗАД Евроинс – гр.София, кв. Павлово, бул. Ал. Пушкин 13. Застрахователният договор е със срок от 25.03.2019 г. до 24.03.2020 г. Договорът е с лимит на отговорност 900 000(деветстотин хиляди лева).
* Туроператор Оданс Травел има удостоверение за регистрация 5377 (издаден на 26.05.2015 г), ЕИК 130543693, адрес на управление гр.София, бул. Патриарх Евтимий 15, тел: 02 987 31 32; 02/ 987 31 33, имейл: [email protected]