TРЕТИ МАРТ 2020 в Загреб – хотел Dubrovnik 4* в ТОП центъра на Загреб - ОТСТЪПКА ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ 5%!

София - Загреб - София

Автобусна програма 4 дни/ 3 нощувки

Дата на тръгване Дата на връщане Цена Резервирай
Обади се сега на телефон 029873133, 0877 63 87 88, 029873132
Цена от: 217.50 / 425 лв.
Програма
1 ДЕН / София – Загреб
  Отпътуване от стадион „Васил Левски“ в 08.00 ч и 08:30 от автогара "Сердика" (само с предварителна заявка) по маршрут София – Белград – Загреб. Транзитно преминаване през Сърбия. Заради историческата съдба на Хърватия, общият архитектурен стил на Загреб е повлиян от Австро-унгарската империя и затова често градът е наричан „малката Виена“. Пристигане привечер и настаняване в хотел Дубровник 4* в ТОП центъра на Загреб. Свободно време за приятна вечерна разходка. Поради отличната локация на хотела в сърцето на града, на централния площад Бан Йосип Йелачич, още с пристигането си можете да се потопите в уникалната вечерна атмосфера на Загреб на чаша вино в някое уютно заведение наоколо или да посетите бароковата част на Горния град, където все още се организират панаири за сувенири, така както е било през Средновековието. Нощувка.
2 ДЕН / 2 Ден: Загреб
  Закуска. Туристическа обиколка на Загреб: централния площад Бан Йосип Йелачич (на който е разположен и хотела ни); Катедралата на Каптол – Св.Богородица, най-голямата катедрала в Хърватия; колоритния пазар Долац с характерните червени чадъри, където се предлагат богатства от четирите края на Хърватия: от прясна риба от Далмация до зеленчуци от региона Славония; улица „Кървави Мост”, Каменната порта с чудотворната икона на Благословената Дева Мария и Христос; Площадът и църквата св. Марк, заобиколени от представителните сгради на Парламента, Кметството, Върховния съд; Музея на разбитите сърца, йезуитската църква “Св. Катерина”. Свободно време за шопинг и потапяне в предпразничната атмосфера. Нощувка.
3 ДЕН / Загреб - Любляна
  Закуска. Свободно време в Загреб или по желание полудневна екскурзия до Любляна
  (25 евро за транспорт).
  Отпътуване около 11,30 ч. за столицата на Словения. Туристическа програма в Любляна. Пешеходна обиколка в старата част на града: Замъка, къщите в стил Сецесион и шедьоврите на известния архитект Плечник. Според легендата, за основател на Любляна се смята гръцкият герой Язон. Тя разказва как заедно със своите спътници, Аргонавтите, Язон открадва златното руно от цар Еет. Бягайки от него, те отплуват от Черно море по река Дунав, спускат се по река Сава и оттам стигат в Любляна. Очаквало ги обаче още едно препятствие – драконът на Любляна. Безстрашният Язон се хвърлил в битка с чудовището и го победил. Днес, на върха на крепостната кула, върху герба на града е изобразен този митичен Дракон на Любляна. Свободно време. Връщане в Загреб. Нощувка.
4 ДЕН / Загреб - София
  Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Допълнителна информация за предлагания хотел:

Хотел „Дубровник“, www.hotel-dubrovnik.hr
Хотел Dubrovnik се намира в центъра на Загреб. Той е разположен на главния площад на Загреб и има традиция от 1929 година. Той предлага обновени стаи и суити с класически суит и модерни удобства. Хотелът предлага модерна IPTV система, бизнес център, фитнес зала, бар, ресторант и безплатен Wi-Fi достъп. Lower Town е прекрасен избор за хора, интересуващи се от пешеходен туризъм, архитектура и старинен град. Това място за настаняване има едно от най-добре оценените местоположения в Загреб!

 
Маршрут:




Тръгване от
Цената включва:
Цената не включва:
Допълнителна информация:

Условия за записване:

Депозит: 30% от пакетната цена;

Доплащане: 15 дни преди датата на на отпътуване;

Минимален брой туристи за провеждане на екскурзията: 30 туристи;

Анулации и неустойки:

- при повече от 60 дни преди датата на отпътуване – неустойка не се удържа; по време на национални празници и официални почивни дни срокът е 90 дни;

- до 45 дни преди обявената за пътуване дата при автобусните екскурзии/почивки с продължителност над 7 дни ; 30 дни при автобусни екскурзии с продължителност до 6 дни, Туроператорът удържа депозита, заплатен от Потребителя ;

- между 29-ия и 15-ия ден преди датата на заминаване се удържа 80% от стойността на екскурзията;

- в срок по- малък от 15 дни преди обявената за пътуване дата при автобусните екскурзии с продължителност до 6 дни ; в срок по- малък от 20 дни при автобусни екскурзии с продължителност над 7 дни - Туроператорът удържа 100% от цената на екскурзията/почивката.

 

Необходими документи:

  • Български граждани, пътуващи по програмата е необходимо да притежават валидна лична карта или паспорт.

  • За лица до 18 години, пътуващи без родител/родители – нотариално заверена декларация - оригинал и ксерокопие и копие от акта за раждане.

 

 

Забележки:

* Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

* Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.

* Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка „Отмяна на пътуване“ по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма. ТО Оданс Травел предлага застраховка „Отмяна на пътуване“ при ЗАД Армеец - гр. София, ул.„Стефан Кaраджа“ 2.

* Туроператор Оданс Травел е със сключена застраховка „Отговорност на Туроператора“ чрез застрахователен договор 03700100001955 при ЗАД Евроинс – гр.София, кв. Павлово, бул. Ал. Пушкин 13. Застрахователният договор е със срок от 25.03.2019 г. до 24.03.2020 г. Договорът е с лимит на отговорност 900 000(деветстотин хиляди лева).

* Туроператор Оданс Травел има удостоверение за регистрация 5377 (издаден на 26.05.2015 г), ЕИК 130543693, адрес на управление гр.София, бул. Патриарх Евтимий 15, тел: 02 987 31 32; 02/ 987 31 33, имйел: [email protected]