Коледа 2020 в хотел "Русковец Ресорт" 4*, Добринище с включени закуски, вечери и празнична вечеря на блок-маса за Коледа!

Хотел "РУСКОВЕЦ РЕСОРТ" 4*, Добринище www.ruskovets.com

Собствен транспорт
4 дни / 3 нощувки

Дата на тръгване Дата на връщане Цена Резервирай
Обади се сега на телефон 029873133, 0877 63 87 88, 029873132
Цена от: 234.00 / 458 лв.
Програма
1 ДЕН / 23.12.2020 - Хотел "Русковец Ресорт" 4*, Добринище
  Пристигане в хотел "Русковец Ресорт" 4*, Добринище. ВечеряяНощувка.
2 ДЕН / 24.12.2020 - Хотел "Русковец Ресорт" 4*, Добринище
  Закуска. Свободно време/ползване на включените в пакета услуги. Вечеря. Нощувка.
3 ДЕН / 25.12.2020 - Хотел "Русковец Ресорт" 4*, Добринище
  ВЕСЕЛА КОЛЕДА!
  Закуска. Свободно време/ползване на включените в пакета услуги. Празнична вечеря на блок маса на 25-ти Декември с Диджей.Нощувка.
4 ДЕН / 26.12.2020 - Хотел "Русковец Ресорт" 4*, Добринище
  Закуска. Свободно време/ползване на включените в пакета услуги. Освобождаване на стаите.


Информация за предлагания хотел:

Хотел "РУСКОВЕЦ РЕСОРТ" 4*, Добринище
www.ruskovets.com

Ruskovets Thermal SPA & Ski Resort е модерен хотелски комплекс в Добринище, само на 6 километра от Банско. Хотелът е красиво разположен на южен склон на Пирин планина и предлага приятни паркови зони, уникална архитектура и СПА център с термална вода от собствен извор. На цялата територия е осигурен безплатен WiFi.
Всички помещения за настаняване са климатизирани и оборудвани с плоскоекранен телевизор, хладилник и електрическа кана. Апартаментите имат тераса и/или балкон. Вилите включват панорамна тераса с изглед към планината, а също камина и отопляем шкаф за ски обувки. На място може да се ползва безплатен частен паркинг.
СПА центърът предлага закрит плувен басейн, сауна, парна баня, кнайп пейка и фитнес център. На панорамната тераса има 2 открити хидромасажни вани с шезлонги и чадъри. Гостите могат да се насладят на уникални японски техники за масаж, ритуали и терапии.
Комплексът предлага ски гардероб и безплатен трансферен автобус до ски зона Банско и до Добринище. В района има условия за разнообразни занимания, сред които ски спортове и пешеходен туризъм. Велинград е на 42 километра от Ruskovets Thermal SPA & Ski Resort.

 



Тръгване от
Цената включва:
Цената не включва:
Допълнителна информация:

ПОЛИТИКА ПРИ АНУЛАЦИИ:

  • При анулация или промяна на резервацията до 14 дни преди датата на настаняване – без неустойка.
  • При анулация или промяна на резервацията по-малко от 14 дни преди датата на настаняване – удържа се сумата за 1 пълна нощувка за резервираното помещение.
  • При съкращаване или отлагане на престоя по-малко от 14 дни преди датата на настаняване също се дължи неустойка в размер на 1 нощувка от заявения пакет.
  • Анулацията или промяната на резервацията се заявява писмено и трябва да бъде потвърдена писмено от хотела.

ОРГАНИЗАЦИОННИ МЕРКИ ВЪВ ВРЪЗКА С COVID-19  

  • В общите части на хотела, ресторантите и заведенията на територията на комплекса, ще се съблюдава за спазване на дистанция сред служителите и гостите от 1,5 до 2 м. Например, масите в ресторантите ще се отсервират единствено след като клиентите са ги освободили.
  • Броят на гостите, посещаващи заведенията за хранене ще бъде ограничен, като се намали капацитетът на местата в ресторантите и се увеличи разстоянието между масите от около 1,5 м. между тях.
  • Работното време на ресторантите и баровете ще бъде удължено, с цел осигуряване на достатъчно време и място за гостите да бъдат обслужени.
  • Служителите от персонала ще бъдат разпределени във фиксирани смени, така че да работят едни и същи хора и така да се ограничи възможността от заразяване.
  • Мерките за дензинфекция и хигиена ще бъдат значително завишени. Ще бъдат поставени повече диспенсъри с дезинфектанти във всички важни точки на хотела, така че гостите и служителите да могат да дезинфектират ръцете си по всяко време. Това са например ресторантите и баровете, спортните площадки, фоайето на хотела и др.
  • Относно почистването на помещенията, ще бъдат въведени нови методи за почистване, за да се осигури възможно най-добрата защита срещу вируси. Всички стаи ще бъдат старателно почиствани преди пристигането на гостите и при всяко напускане на стаята, ще се прилагат същите протоколи за интензивно „дълбоко“ почистване (deep clean). Особено внимателно и прецизно ще се почистват баните, мебелите в стаите, съдове, уреди, дистанционни управления за телевизори и климатици, и др.
  • Местата за самообслужване като бюфети ще бъдат намалени до минимум. Където е възможно, храните и напитките ще бъдат сервирани на гостите от персонала, който ще носи защитни предпазни средства.