Коледа или Нова Година в Мексико - Ривиера Мая

София-Мадрид-Канкун-Мадрид-София

Самолетна програма 9 дни/ 7 нощувки

Дата на тръгване Дата на връщане Цена Резервирай
Обади се сега на телефон 029873133, 0877 63 87 88, 029873132
Цена от: 1550.00 / 3032 лв.
Програма
1 ДЕН
  Полет София - Мадрид. Чартърен полет от Мадрид до Канкун. Пристигане в Канкун, където ще бъдете любезно посрещнати от фирмата партньор на място. Трансфер до избрания от Вас хотел в Ривиера Мая. Свободно време за почивка. Нощувка.
2 ДЕН
  Закуска. Свободно време. Време за развлечения. Нощувка.
3 ДЕН
  Закуска. Възможност за допълнителна екскурзия до древния град Чичен Ица с включен обяд - едно от седемте нови чудеса на света. Разглеждане на Пирамидата на Кукулкан, Храмът на ягуара, Свещеният кладенец. Посещение на пирамидата, позната като „Двореца”, или Храма на Кукулкан, Храма на черепите, Храма на ягуара, Игрището, Площада с хилядата колони, Свещенната стена, легендарната Обсерватория на маите, в която е създаден изключително прецизния календар на маите. Включен обяд. Отпътуване обратно към Канкун. Вечеря. Нощувка.
4 ДЕН
  Закуска. Свободен ден за почивка. *По желание екскурзия до остров Козумел и възможност за гмуркане. Kозумел е най-големият Мексикански остров с буйна зелена растителност, топъл и влажен климат, бял пясък, лагуни. На острова се намира петата по големина подводна пещера, открита през 1990 г.
  Рифовете, които заобикалят острова са втората по големина морска екосистема в света. Тук са резерватите „Природният Морски Риф на Козумел“ и природният парк „Чанканаб“, създадени да защитават живота под вода и привлекли вниманието на изследователи като Жак Кусто. Свободно време за плаж. Нощувка.
5 ДЕН
  Закуска. Свободно време за плаж или *По желание екскурзия до Тулум. Древния град има уникално разположение на брега на морето, заобиколен от крепостни стени. Тумул е една от най-впечатлявеащите дестинации в Мексико. Най-големите забележителности са Големият дворец, Храма на фреските, Храма на Спускащия се Бог. Свободно време за плаж или разглеждане на курорта. Нощувка.
6 ДЕН
  Закуска. Свободно време за плаж, почивка или пазаруване. Нощувка.
7 ДЕН
  Закуска. Свободно време за плаж или *по желание eкскурзия до парка Екскарет. Нощувка.
8 ДЕН
  Закуска. Трансфер до летището и полет за Мадрид.
9 ДЕН
  Пристигане в Мадрид. Полет Мадрид – София.

ПРЕДЛАГАНИ ХОТЕЛИ:

 

Хотели – Цени на човек

Коледа

18, 19, 23

Нова година 

25, 26, 30

 

Riu Lupita 5*

1550

1766 €

Blue Bay Grand Esmeralda 5*

1550

2134 €

Barcelo Maya Beach, Caribe, Colonial, Tropical 5*

1732

2500 €

H10 Ocean Coral & Turquesa 5*

1770

2179 €

Catalonia Playa Maroma 5*

1713

2062 €

Riu Tequila 5*

1738

1949 €

H10 Ocean Riviera Paradise 5*

1820

2229 €

H10 Ocean Maya Royale 5*

1820

2137 €

Riu Yucatan 5*

1839

2195 €

Riu Playacar 5*

1863

2184 €

Iberostar Paraiso Beach 5*

1921

2166 €

Iberostar Paraiso del Mar 5*

1921

2223 €

Iberostar Tucan 5*

1921

2391 €

RIU Palace Mexico 5*

1962

2334 €

RIU Palace Riviera Maya 5*

2045

2453 €

Paradisus La Perla 5*

1945

2937

 * Забележка:

Цените са на човек, настанен в двойна стая и подлежат на препотвърждение!
Предлагаме и други хотели, освен изброените в таблицата!
Предлагаме различен брой нощувки : 7, 10, 14
Не е необходим минимален брой туристи


ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ:
София - Мадрид 07.55 - 10.50
Мадрид - Канкун 14.55 - 18.10
Канкун - Мадрид 20.15 - 13.00 + 1
Мадрид - София 18.15 - 22.30



Цената включва:
Цената не включва:
Допълнителна информация:

Допълнителни екскурзии:

Chichen Itza –
79 евро на човек

Предприемете пътуване назад във времето с великолепната история на Чичен Ица.Научете известните анекдоти и се насладете на едно незабравимо преживяване на това Чудо на съвременния свят ,обявен за Световно Културно Наследство от ЮНЕСКО и включен в списъка на новите Седем чудеса на света. Бъди свидетел на акустичния ефект на пирамидите, астрономическата и математическа точност на техните сгради .Посещението ще завърши с дегустация на вкусните изкушения от кухнята на Юкатан.

Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи,слънцезащитен крем,хавлия,слънчеви очила и бански,репелент,пари.

Включва: трансфер с бус, вход за Археологичната зона с еккурзовод, обяд в ресторант ик-кил и аудио екскурзовод.

Времетраене: 12 часа (включвайки пътуването).

 

 

Coba Encuentro Maya – 120 евро на човек

Посетете впечатляващия археологически обект Коба, опознайте древните му пътеки, за да откриете НохочМул, най-високия храм на маите на полуостров Юкатан. Влезте в джунглата и се запознайте с една общност на маите, където можете да се насладите на нейната природна красота: сеноте, лагуни, пътеки в джунглата и защитени природни територии, които са светилища за флората и фауната. Осмелете се да се доближите до небето чрез вълнуващо преживяване с въжени линии и после да направите свободно спускане до недрата на земята. Плувайте в кристалните сеноте и се наслаждавайте на обяд с традиционална храна. Пренесете спомените си вкъщи със снимките, които ще направите по време на дейностите от маянски фотографи (по избор).

Не забравяй да вземеш: Дрехи за преобличане,спортни затворени обувки, бански, пари.

Включва: трансфер,типичен обяд ,вход за СИБА екскурзовод,хавлии.

Времетраене: 12 часа (включвайки пътуването).

 

 

Coba Tulum – 111 евро на човек

Тази пълна експедиция (с изключение на Туравиа) предлага доближаване до културата на маите, при посещение на древните градове на славната предколумбова цивилизация и автентични общности, където можете да живеете със семейства, които все още ценят маянското си наследство. Посетете археологическия обект Коба и открийте НохочМул, най-високия храм на полуостров Юкатан, от чийто връх можете да видите лагуни, заобиколени от буйна 2

джунгла. Ще бъдете изумени от внушителния археологически обект Тулум, построен на върха на скала, от който можете да видите впечатляваща гледка към Карибско море. Слейте се с природата и бъдете част от този прекрасен проект. Преживейте битието на маите и се насладете на обяд на шведска маса.

Не забравяй да вземеш: Дрехи за преобличане,спортни затворени обувки, слънчеви очила,шапка , слънцезащитен крем,пари.

Включва: луксозен автобус с тоалетна и WIFI, box Lunch,аудио гид, вода, колело в КОба,вход в Коба и Тулум , избор между 5 ресторанта за обяд (тип шведска маса + алкохолни напитки).

Времетраене: 12 часа (включвайки пътуването).

 

 

Dolphin Discovery (Cat & Royal Swim Vip) – 171 евро на човек

Dolphin Royal Swim e eдна от най-динамичните, образователни и забавни програми. Ще се насладите на директният контакт с делфините,които ще изпълнят маневрата, наречена "foot push" или теглене с гръбната перка, теглене с коремната перка, скокове и акробатика, целувки, пляскане, пеене и безкрайни незабравими преживявания. По-късно, ще се насладите на вкусен обяд (тип шведска маса) с интернационална кухня и включени напитки в нашата ВИП зона, ексклузивна част от ресторанта оборудвана с климатик и панорамен басейн.

Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи, бански , дрехи за преобличане,шапка, слънцезащитен крем ,слънчеви очила,пари . 3

 

Ek balam& Cenote Maya – 120 евро на човек

Посетете археологическата зона на Ек Балам (черен ягуар, на езика на маите), древен град, който е съществувал с великолепието си преди Чичен Ица. Последните реставрационни дейности превръщат това място в една от най-иновативните археологически забележителности в района. Открийте величествения сеноте на маите и се насладете на това природно чудо, с красиви геоложки формации. Тук можете да изживеете забавни приключенски дейности. По време на пътуването ще можете да видите традиционните селца. Пренесете спомените си вкъщи със снимките, които ще направите по време на дейностите от маянски фотографи (по избор).

Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи, бански , дрехи за преобличане,шапка, слънцезащитен крем ,слънчеви очила,пари .

Включва: трансфер, типичен обяд ,вода, вход за Тулум,хавлия.

Времетраене: 12 часа (включвайки пътуването).

 

Emotions Native Park – 85 евро на човек

Изживейте вълнуващото преживяване да шофирате АТВ-та по пътеки в джунглата! Насладете се на приятни разходки през растителността, за да полетите с нашите въжени линии, да изследвате пещери, да откриете автентични останки на маите, да научите за начина на живот на първите обитатели на района и да плувате в красив сеноте с кристално чисти води. Посетете емблематичното 5-то авеню на Плая дел Кармен, опознайте параклиса на Нуестра Сеньора дел Кармен и се насладете на мексиканската атмосфера. Само няколко метра ходене, ще ви отведат до изумителните и красиви плажове.

Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи, бански , дрехи за преобличане,шапка, слънцезащитен крем ,слънчеви очила,пари .

Включва: трансфер, типичен обяд ,вода, вход за Тулум,хавлия и екипировка.

Времетраене: 12 часа (включвайки пътуването).

 

Jungla Maya – 102 евро на човек

Влезте в невероятната система Сак-Aктунn, най-дългата подземна река в света, проучена и препоръчана от специализирани водолази на NationalGeographicSnorkeler. Потопете сетивата си, докато се гмуркате с шнорхел в сеноте НохочНахЧиич, заобиколен от древни скални образувания, сталактити и сталагмити. Прекосете буйната джунгла с АТВ-та Унимог. Насладете се на незабравимо преживяване със вободно спускане по скалите и плуване в красивия сеноте Яксмуул. Станете част от природата, като летите над дърветата чрез вълнуващата разходка с въжени линии. Открийте мистичен сеноте, където ще участвате в автентична церемония на маите. Природният парк е изключителен за нашите малки групи.

Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи, бански , дрехи за преобличане,шапка, слънцезащитен крем ,слънчеви очила,пари .

Включва: трансфер, типичен обяд ,вода, вход за Тулум,хавлия.

Времетраене: 11 часа (включвайки пътуването).

 

Paradise Island – 108 евро на човек

Насладете се на прекрасно преживяване с гмуркане с шнорхел в Карибско море и посещение на пуст тропически остров с бял пясък, кристално чиста вода и фантастична дива природа. Остров Контой е перфектната възможност за тези, които обичат природата и искат да се насладят на красотата на пустинен остров в Карибите. Започнете пътуването си с континентална закуска, преди да се отправите с лодка до Националния парк Исла Контой. Първата ви спирка ще бъде риф, където ще имате възможност да се насладите на разнообразието от морски видове по време на 40-минутна разходка с шнорхел. Свободно време на Исла Мухерес.

Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи, бански , хавлия , слънцезащитен крем, слънчеви очила,пари .

Включва: трансфер,автобус с климатик, бърза лодка, закуска (плодове, сладък хляб,сладолед,кафе и вода), обяд (риба и пиле на жар с гарнитура,начос,плодове и напитки) вода и безалкохолни напитки през целия ден, бира след 12:30 ,след гмуркането текила,екипировка за гмуркане и спасителни жилетки.

Не включва : вход в Резервата (около 10 долара).

Времетраене: 9 часа (включвайки пътуването).

 

Tulum Jungla Maya – 120 евро на човек

Разгледайте археологическия обект Тулум, единственият археологически обект с изглед към морето и откъдето можете да се насладите на невероятна гледка към красивото Карибско море. Плажът Тулум е обявен за четвъртият най-красив в света! Влезте в невероятната система Сак-Aктун, най-дългата подземна река в света, проучена и препоръчана от специализирани водолази от NationalGeographicSnorkeler. Възхитете се на хилядолетни скални образувания. Прекосете джунглата в АТВ-та УниМог. Изживейте свободно скално спускане и плувайте в красивия сеноте Яксмуул. Насладете се на природата, като летите с вълнуващите въжени линии. Участвайте в автентична церемония на маите.

Природният парк е изключителен за нашите малки групи. Специализираните гидове ще ви обяснят как да извършвате дейностите и да се наслаждавате на всичко, което Тулум джунгла мая може да ви предложи!

Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи, бански , дрехи за преобличане, слънцезащитен крем , пари .

Включва: трансфер, типичен обяд ,вода, вход за Тулум,хавлия.

Времетраене: 11 часа (включвайки пътуването).

 

Tulum Xelha – 120 евро на човек

В Ксел-Ха ще преживеете уникални преживявания, в средата на един несравним природен пейзаж, един от най-красивите на Канкун и Ривиера Мая. Можете да се гмуркате с шнорхел в кристалните води на огромния естествен залив и да наблюдавате голямо разнообразие от тропически риби. Спуснете се по въжената линия, покажете куража си, като скочите от Пиедра дел валор и се отпуснете на специални гуми, които ще ви носят реката или изберете разходка с велосипед през джунглата. Освен това, с Ксел-Ха all inclusive, можете да се насладите на вкусна лека континентална закуска, с която да започнете приключението. И тъй като водните дейности отварят апетита, ние ви предлагаме вкусни ястия на шведска маса и неограничени напитки! С Ксел-Ха Тур вашият единствен проблем ще бъде да се забавлявате!!

Не забравяй да вземеш: бански , дрехи за преобличане, слънцезащитен крем, шапка,слънчеви очила, пари .

Включва: трансфер, обяд тип шведска маса ,5 ресторанта , напитки ,обиколка из пътеките на джунглата , гмуркане в реката, хамаци, спасителни жилетки,колела и надуваеми гуми,съблекални,душове,хавлии.

Времетраене: 11 часа (включвайки пътуването).

 

Xcaret Plus – 137 евро на човек

Насладете се на културата и природата на Мексико с най-добрите предимства. С входа Xcaret Plus изберете един от нашите ресторанти с изискан обяд на бюфет, насладете се на удобствата на Ареа Плюс, пътувайте из подземните реки и се отпуснете в потока.

Не забравяй да вземеш: бански , дрехи за преобличане, слънцезащитен крем, шапка,слънчеви очила, пари .

Включва: трансфер, достъп до Area Plus, обяд тип шведска маса с включена 1 бира и безалкохолни напитки,вода и кафе без ограничение по време на обяда в ресторанта.Гмуркане.Спектакли - Танци .Достъп до плажа , спасителни жилетки,колела и надуваеми гуми, хамаци, съблекални,душове. Шоу “Xcaret Mеxico Espectacular”.

Времетраене: 12 часа (включвайки пътуването).

 

Xelha – 102 евро на човек

В КселХа можете да изживеете уникални преживявания в заливи, сеноте и лагуни, сред несравним пейзаж, един от най-красивите в района. Насладете се на рая на гмуркането с шнорхел, и на други разнообразни дейности, изпълнени със забавления. Плъзнете се по въжените линии, покажете храбростта си като скочите от Пиедра дел Валор и се отдайте на разходка с гума по реката или на каране на велосипед през джунглата. С КселХа All inclusive можете да се насладите на вкусна лека континентална закуска, за да започнете приключението и тъй като водните дейности отварят апетита, ние ви предлагаме вкусна храна на шведска маса и неограничени напитки. С обиколката КселХа, единствената ви грижа ще бъде да се забавлявате!

Не забравяй да вземеш: бански , дрехи за преобличане, слънцезащитен крем, шапка,слънчеви очила, пари .

Включва: трансфер, закуска от 09:30 до 11:30 , обяд тип шведска маса 11:30 – 17:30 Plus, напитки Гмуркане, спасителни жилетки, надуваеми гуми, съблекални,душове и хавлия.

Времетраене: 10 часа (включвайки пътуването).

 

Xenotes – 102 евро на човек

Отделете се от света и се свържете отново с природата в един ден изпълнен с вълнуващи приключения в една изцяло магическа среда. Спуснете се с рапел по напълно безопасен начин дори без да се налага да бъдете експерт до Лу'ум земният ченоте. Спуснете се по въжената линия до достигане на освежаващо потапяне в Лик, въздушният ченоте. Поплувайте като се гмуркате с шнорхел в ченоте и се отдайте на разходка с каяк през Каак, Огнения ченоте. Или, ако предпочитате, се насладете на свободно плуване. Накрая, можете да се отпуснете на надуваема гума.

Не забравяй да вземеш: бански , дрехи за преобличане, слънцезащитен крем, шапка,слънчеви очила, пари .

Включва: трансфер,гид,посещение на 4 различни ченоти,каяк,гмуркане,надуваеми гуми,вода,кафе,шоколад,плодове,1 напитка.

Времетраене: 7 часа (включвайки пътуването).

 

Tour Xenses – 77 евро на човек

Предизвикателство, адреналин и неповторима емоция, с тези думи може да се опише това уникално приключение което ще пробуди сетивата ни. Едно преживяване изпълнено с предизвикателства за ума ни- това което ни заобикаля не е това което изглежда. Ще се насладим на развлечения по земя, въздух и вода ,обикаляйки защеметяващите пейзажи,които изглеждат нереални. Нека синхронизираме интуицията си, отворим добре очите си, изострим слуха си, нека изследваме чувствата си и опознаем всичко, което тялото ни може да почувства в този парк извън рамките на обичайното,едно забавно и вълшебно място, толково невероятно колкото и загадъчно. Само тогава ще се преобразим в сенсей, майстор на сетивата.

Не забравяй да вземеш: : Удобни дрехи и обувки, бански , хавлия, слънцезащитен крем, пари .

Включва: трансфер хотел - парк – хотел.Не включва храна и напитки.

Времетраене: 6 часа (включвайки пътуването).

 

Xoximilco – 103 евро на човек

Ксоксимилко е идеалното място за една автентична мексиканска фиеста. Този тур представлява обиколка на борда на колоритните "trajineras", които представят всеки един от мексиканските щати и където ще намерите всичко необходимо, за да направите нощта незабравима. Между вкусовете на специфичната кухня и шотовете текила обхождате красивите канали, които съставят Ксоксимилко; танцувайте в ритъма на мариачи и маримба и научете повече за мексиканските традиции в тази атмосфера на фиеста, музика и фолклор.

Не забравяй да вземеш: : Удобни дрехи и обувки,репелент,пари .

Включва: трансфер, жива музика, дегустация на типични мексикански ястия,текила,бира и вода.

Времетраене: 6 часа (включвайки пътуването).

 

Xplor – 145 евро на човек

Започнете приключението си в Xplor All Inclusive, парк в сърцето на джунглата, където ще откриете впечатляващи и древни скални образувания и ще можете да станете част дейности с най-модерното и най-безопасно оборудване, да карате 10 километра превозни средства тип амфибия през пещери; да се возите на салове по две вериги с дължина от 570 и 530 метра в кристалните води и да се изумите от древните образувания на сталактити и сталагмити; Полетете над джунглата на 14-те най-високи въжени линии на Ривиера мая и плувайте на 400 м. Освен това, Xplor предлага изискан бюфет за всеки вкус. Xplor е приключението, което търсите! Някои дейности не са подходящи за хора със сърдечни заболявания, бременни или със страх от височини.

Не забравяй да вземеш: : Удобни дрехи и обувки,репелент,пари .

Включва: трансфер, жива музика, дегустация на типични мексикански ястия,текила,бира и вода.

Времетраене: 6 часа (включвайки пътуването).

 

Xplor Fuego – 111 евро на човек

Почувствайте интензивността на нощта, плъзгайки се по невероятните въжени линии, карайте амфибийни превозни средства между мистериозни каверни и се потопете в освежаващите води на подземна река. Открийте древни пейзажи и нов свят, пълен с приключения в сърцето на Ривиера Мая. Обиколката Xplor Fuego се превръща в несравнимо приключение, в което джунглата оживява в нощта, заобиколена от небето, пълно със звезди. Просто се оставете на преживяването и дайте на сетивата си възможност да откриете нещо ново. Можете да се насладите на енергичен бюфет и на всички здравословни напитки, които пожелаете. Почувствайте адреналина чрез пътеки и пещери, осветени с огън специално за вас!

Не забравяй да вземеш: : Спортни обувки, бански , дрехи за преобличане,хавлия, слънцезащитен крем, шапка , пари.

Включва: вход в подземните пещери,разходка из джунглата,обяд тип шведска маса и напитки без ограничение (кафе,топъл шоколад,вода и сокове).Не се предлагат алкохолни напитки.Екипировка,съблекални,тоалвтни,зона за релаксиране.

Времетраене: 6 часа (включвайки пътуването).

Условия за записване:
Депозит: 400 лева ;
Доплащане: 35 дни преди датата на на отпътуване;


Анулации и неустойки:
- 20 дни  преди датата на заминаване се удържа 100% от стойността на екскурзията;
- при отказ от пътуване до 35 дни преди заминаване се заплаща само такса резервация - 60 евро


Необходими документи:

Български граждани, пътуващи по програмата е необходимо да притежават валиден

паспорт с валидност 6 месеца след датата на тръгване.

За лица до 18 години, пътуващи без родител/родители – нотариално заверена декларация - оригинал и ксерокопие и копие от акта за раждане