Екскурзия Канада

ТОРОНТО, НИАГАРСКИ ВОДОПАД, НИАГАРА ФОЛС, ОТАВА, КВЕБЕК, МОНРЕАЛ

Самолетна програма
11 дни/ 8 нощувки

Дата на тръгване Дата на връщане Цена Резервирай
Обади се сега на телефон 02 / 981 96 48 !!!
Цена от: 2628.00 / 5140 лв.
Програма
1 ДЕН / 15.08.2018
  Среща в 17.20 ч. на летище София, Терминал 2. Самолетен полет София – Рим в 19.05 ч. с “Allitalia”. Пристигане в Рим в 20.00 ч. Нощувка в Рим.
2 ДЕН / 16.08.2018
  Самолетен полет Рим – Торонто в 15.15 ч. Пристигане в Торонто в 19.05 ч. местно време. Посрещане на летището в Торонто. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време и нощувка в Торонто.
3 ДЕН / 17.08.2018
  Закуска. Панорамна обиколка на Торонто със сградите на местния Парламент, улица Бей – местната Уолстрийт, центърът със сградите на финансовото могъщество “желязната къща”, Ситито, където всяка сграда е оцветена различно, крайбрежието, Небесния купол, улица “Иънг”- 400 км, най-дългата в света, викторианският квартал “Йорквил” – царството на цветята. Вечерта. по желание - изкачване на внушителната Телевизионна кула с нейните 541 м – една от най-високите в света. По желание - вечеря. Нощувка в Торонто
4 ДЕН / 18.08.2018
  Закуска. Свободен ден в Торонто с възможност за разходка в Ситито и в центъра на града. По желание, този ден Ви се предлага 8-часова екскурзия до Ниагарския водопад, където имате възможност да се насладите на водопадите от канадска страна, с корабче ще направите разходка до водопадите, като ще влезете в подножието на бучащия водопад. Имате 2 часа свободно време за снимки. След обяд, по желание – възможност за полет с хеликоптер над водопадите. По пътя обратно към Торонто се минава през очарователния викториански град Ниагара фолс, разположен на езерото. Нощувка в Торонто.
5 ДЕН / 19.08.2018
  След закуска - разходка с автобус по бреговете на езерото Онтарио и на реката Сент Лоренс до някогашната столица на Горна Канада - Кингстън. След обяд Ви предлагаме да се насладите на впечатляващия круиз сред Хилядата острова. Продължаваме към гр.Отава. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка в Отава.
6 ДЕН / 20.08.2018
  Закуска. Панорамна обиколка на столицата Отава, дом на 26 национални музея: каналът Редю, който протича през града, правителствените сгради на Парламента, сградата на Кметството, пазарът Хилт Буярд. Свободно време с възможност за посещение на Музея на цивилизациите, на новия Музей на войната или на някои от другите музеи. Нощувка в Отава.
7 ДЕН / 21.08.2018
  Закуска. Заминаване за град Квебек, известен като люлка на френската цивилизация и единствения град в Северна Америка, ограден с крепостни стени. Настаняване в хотел. Следва обиколка на Квебек с разглеждане на: Плейс Роял, Палас д’Армес, Шато Фронтенак, Цитаделата, Полетата на Абрахам, терасата Дуферин, Алеята Ру Гранде и др. Спирка на живописните водопади Монтморенси и посещение на Базиликата “Света Анна”. Вечерта ще опитате традиционните кулинарни изкушения на Квебек. Нощувка в Квебек.
8 ДЕН / 22.08.2018
  Закуска. Потегляне за Монреал - стилният островен град със силно европейско влияние. След обяд - обиколка на втория по големина френско говорящ град в света. Ще разгледате: Стария Монреал - историческата пешеходна зона на града с живописните калдаръмени улички, площад Жак Картие, Базиликата Нотр Дам, хълмът “Монт Роял” с височина от 764 фута, откъдето се открива невероятна гледка към града, Университета Мак Гил и Олимпийският Комплекс, построен през 1976 г. Свободно време с възможност за разходка в “подземния град”- отговорът на града към студената зима. Нощувка в Монреал.
9 ДЕН / 23.08.2018
  Закуска. Свободен ден в Монреал с възможност за посещение на много културни мероприятия, включени в месеца на културата в Монреал. Нощувка в Монреал.
10 ДЕН / 24.08.2018
  Закуска. Свободно време до обяд за разходка в централната част на града и последни покупки. Трансфер до летището. В 17.00 ч. – самолетен полет Монреал – Торонто с “Allitalia”. Пристигане в Торонто в 18.31 ч. в 21.30 ч. полет Торонто – Рим.
11 ДЕН / 25.08.2018
  Пристигане в Рим в 12.05 ч. В 15.20 ч. – полет Рим – София. Пристигане на летище София в 18.15 ч.

Цената от 2628 Евро е валидна при записване 6 месеца преди датата на заминаване. Редовната цена, при записване по-малко от 6 м. преди заминаването е 2684 Евро.

Информация за хотелите :
 
 Toronto:  Holiday Inn Express Toronto Downtown 4* - https://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/toronto/yyzls/hoteldetail?cm_mmc=GoogleMaps-_-EX-_-CA-_-YYZLS
 
Ottawa: Radisson Hotel Ottawa Parliament Hill 3 * - https://www.radisson.com/ottawa-hotel-on-k1r5a7/onottawa?s_cid=os.amer-ca-rad-ONOTTAWA-gmb
 
Quebec City: Clarendon Hotel 4* - https://www.hotelclarendon.com/clarendon-hotel-hotel-clarendon-sr21-en
 
Montreal: Hôtel Faubourg Montréal 3* - //www.hotelfaubourgmontreal.com/default-fr.html


Тръгване от
 • Летище "София"
Цената включва:
 • самолетни билети за всички международни полети;
 • всички трансфери летище – хотел – летище;
 • летищни такси – 724 лв/370 евро (01.06.2016 г.) - подлежат на потвърждение;
 • 8 нощувки със закуски в хотели 3* и 4*;
 • екскурзоводско обслужване, водач от агенцията и местен екскурзовод
 • (с превод на български език);
 • разглеждане на обектите, както е по програма;
 • наземен транспорт с туристически автобус (при обиколките на градовете);
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­60 лв.
Цената не включва:
 • електронно разрешително за пътуване за Канада/ еТА (многократна) – 7 канадски долара; ( 10 лв.)
 • такса за обработка и подаване на документи за еТА – 40 лв;
 • медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро - 22 лв (за лица до 70 год)., за лица от 71 год. до 80 год. - 44 лв;
 • допълнителна застраховка „Отказ от пътуване”;
 • входни билети за обектите, както е по програма;
 • допълнителни екскурзии и мероприятия по желание:
 • изкачване на Телевизионна кула в Торонто – ........ (3-ти ден)- плаща се на място;
 • вечеря в ресторанта на Телевизионна кула в Торонто – ....... (3-ти ден) - плаща се на място;
 • 8-часова екскурзия до Ниагарския водопад – 124 евро (плащат се в офиса на агенцията) - 4-ти ден;
 • полет с хеликоптер над Ниагарския водопад – 190 канадски долара (150 щ. долара) - плащат се на място (4-ти ден).
Допълнителна информация:
Цените са велидни при минимум 10 туристи. При по-малка група се налага доплащане.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за (еТА) електронно разрешително за пътуване до Канада:

-   Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване (да има

2 свободни страници);

-   2 бр.актуални снимки с размери 35 мм /45 мм - височината на лицето на снимката да е от

31 мм  до 36 мм; лицето да гледа направо (анфас) с неутрално изражение и със затворена уста; 

-    банкова сметка – извлечение;

-    документи за недвижима собственост – служебна бележка от Данъчна служба за платени данъци върху притежаваните имоти (желателно е);

- служебна бележка от местоработата - за заемана длъжност, отпуск и месечно трудово възнаграждение;

- документ от пенсионното (за пенсионери);

-  за фирми - ако сте собственик (съдружник) на ЕТ, АД, СД, ООД – фирмено решение и актуално състояние на фирмата, копие Булстат; служебна бележка от Данъчна служба за липса на данъчни задължения.
Тези документи се предоставят в случай, че бъдат поискани от канадските власти.
Тези документи се предоставят в случай, че бъдат поискани от канадските власти.

За електронно разрешително за пътуване до Канада (еТА): – ВСИЧКИ  ДОКУМЕНТИ ТРЯБВА  ДА СА ПРЕВЕДЕНИ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ОТ ОТОРИЗИРАН ПРЕВОДАЧ
ПРИ  ЗАПИСВАНЕ В ОФИСА НА ФИРМАТА КАНДИДАТЪТ ПОПЪЛВА ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ФОРМУЛЯРИ ЗА електронно разрешително за пътуване до Канада.
 
 
 В СЛУЧАИТЕ НА ОТКАЗ  ЗА ИЗДАВАНЕ НА електронно разрешително за пътуване до Канада НЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ:

Какво представлява Електронното разрешително за пътуване(eTA)? Електронното разрешително за пътуване (eTA) е изискване за влизане в страната за всички чуждестранни граждани от държави с безвизов режим, пътуващи за Канада по въздух. eTA е свързано по електронен път с паспорта на пътуващия. То е валидно за период до пет години или до изтичане на паспорта, което от двете настъпи по-рано.  Ако получите нов паспорт, ще ви е необходимо да получите ново eTA. С валидно eTA вие можете да пътувате до Канада колкото често пожелаете за краткосрочен престой (обикновено за период до 6 месеца на пътуване). На вас не ви е необходимо да имате eTA, за да пътувате вътре в Канада. eTA не ви гарантира влизане в Канада. Когато пристигнете, граничен служител ще поиска да види паспорта ви и всички други документи – например, Зелена карта на САЩ. Вие следва да убедите служителя, че имате право да влизате в Канада.

Промоции
Извънредни оферти