За нас

Оданс Tравел е туроператор от 1993г., притежава Удостоверение за регистрация N 05377 и има сключен Договор по чл.97 от Закона за туризма със "Застрахователно дружество Евроинс" АД. Номерът на застрахователната полица е 03700100002670.
Оданс Tравел е член на IATA от 1998 г. и продава билети на всички авиокомпании. Оданс Tавел Ви предоставя информация за актуалните промоции на авиокомпаниите, за чартърните полети и нискотарифните компании. За нашите корпоративни клиенти и групови пътувания предлагаме специални отстъпки!

Какъв е обликът на Оданс Tравел като туроператор и според какви принципи създаваме нашите туристически програми:

- Концепция за маршрут, който не изморява туристите.

- Балансирана туристическа програма, в която има време за посещение на туристически обекти, свободно време, време за обяд и вечеря и време за почивка.

- Екзотични екскурзии и почивки на най-добрите цени и с най- добро обслужване, представитили сме на TUI Germany , Jolidey Spain, Quelonea Spain.

- Екскурзии без нощен преход - Оданс травел е първата туристическа агенция в България, която организира само екскурзии без нощни пътувания.

- Екскурзии в Европа "Пътувай комфортно" - Поставяме акцент върху качеството на хотелите. Специално за вас в екскурзиите за Европа включихме изхранване на база закуска и вечеря и възможност за настаняване в хотели 3* и 4* Новите програми с хотели 4* можете да разгледате тук.

- Удобство и комфорт по време на пътуването - Ние пътуваме със собствени автобуси, като по този начин осигуряваме по - висока степен на сигурност и комфорт за нашите туристи, тъй като контролът на превозните средства е наша отговорност. Винаги се стремим да предложим добри хотели с добро разположение и по този начин да осигурим оптимално отношение цена-качество.

- Традиция и професионализъм - Освен управителите, е екипа на Оданс травел има служители и шофьори, които над 17 години работят във фирмата. Наши бизнес партньори са водещи световни компании.


Застраховка Туроператор

PDF документ 883.44KB
last minute
Промоции
Извънредни оферти
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах