Екскурзия Сингапур, Куала Лумпур и остров Бали с 3 включени екскурзии

Сингапур, Куала Лумпур, о-в Бали

Самолетна програма 13 дни / 11 нощувки

Дата на тръгване Дата на връщане Цена Резервирай
14.11.2024 26.11.2024 2899.00 € / 5670 лв. Резервирай
16.03.2025 28.03.2025 2899.00 € / 5670 лв. Резервирай
Обади се сега на телефон 029873133, 0877 63 87 88, 029873132
Цена от: 2899.00 / 5670 лв.
Програма
1 ДЕН
  Полет от София за Сингапур през транзитно летище.
2 ДЕН
  Пристигане в Сингапур . Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Привечер – разходка в Сингапур и възможност за първи впечатления от града. По желание - вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело”, докато се наслаждавате на гледката на нощен Сингапур. Нощувка в Сингапур.
3 ДЕН
  Закуска. Туристическа обиколка на Сингапур, която започва със статуята на Мерлиона – символ на Сингапур, продължаваме с разглеждане на: Chinatown – кварталът е културен център на Сингапур и все още може да Ви даде възможност да надникнете в миналото и някогашният облик на града, защото е запазил тесните си улички, многобройни храмове, тераси и многобройните живописни пазари. Тук се посещава най-интересния китайски храм в Сингапур Thiang Hong Keng Temple. След това продължаваме с разходка в колоритния квартал “Малка Индия“ с многобройните улички, изпъстрени с богата палитра от магазини, “Колониален Сингапур”– Empress Place Building, импозантна викторианска сграда, сега музей, катедрала “Сейнт Андрю” и др. По желание - посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands”. След обяд – свободно време с възможност за разглеждане на една от новите забележителности на Сингапур - „The Gardens by the Bay”. По желание - посещение на „Градината на орхидеите”. Нощувка в Сингапур.
4 ДЕН
  Закуска. Свободно време. След обяд, по желание – полудневна екскурзия до остров Сентоса – „Островът на удоволствията“. Островът е най-посещаваната градска атракция, считан за прародител на Сингапурските паркове – с музеи, аквариуми, паркове, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. С автобус имате възможност да разгледате острова и да спирате при всяка атракция: статуята на Мерлиона, който е полу-риба/полу-лъв и е символът на Сингапур, Аквариума, Делфинариума, където имате възможност да видите шоуто на делфините и др. Свободно време с възможност за плаж. Вечерта – посещение на шоуто ”Светлина и звук“, където танцът на цветните фонтани, създаден с най-модерната техника ще Ви достави невероятно удоволствие. Връщане в хотела в Сингапур. Нощувка в Сингапур.
5 ДЕН
  Закуска. Трансфер до летището. В 12.10 ч. – полет Сингапур – Куала Лумпур. В 13.15 ч. – пристигане в Куала Лумпур. Трансфер до хотела. Свободно време с възможност за запознаване и първи впечатления от столицата на Малайзия - Куала Лумпур – град, изпълнен с екзотика, където азиатският и европейският стил на живот се вплитат по своеобразен начин. В късния следобед, по желание – екскурзия до Националния парк „Селангор”, където с типична малайска дървена лодка ще плавате по р. Селангор. По мангровите дървета по бреговете на тази река всяка вечер излизат милионите светулки, чиито синхронни блещукания върху тези дървета приличат на светлините върху коледно дърво. За екскурзията се тръгва от Куала Лумпур в 16.30 ч. към гр. Куала Селангор, разположен в провинция Kampung Kuantan, която е една от най-големите колонии на светулки в света. След като пристигнем в Куала Селангор, ще имате възможност да посетите “Kota Melawati” – форт Алингбург, кралския Мавзолей и колониалната част на града. След това ще посетиме парка в Bukit Melawati, където се срещат много различни пеперуди, птици, сребърни маймунки и др. Вечеря. След вечеря ще продължим към най-интересната част от това пътуване – Kampung Kuantan. Ще се качим на лодки „Тongkang” и с тях ще плаваме по реката Селангор. Тук хиляди светулки Ви създават едно великолепно настроение, момент, който никога няма да забравите! Нощувка в Куала Лумпур.
6 ДЕН
  Закуска. Следва обиколка на Куала Лумпур: “Златният триъгълник“ – Кралският дворец, Храмът на желанията,китайският квартал, Националната Джамия, Националният Монумент, Сграда Менара 138 - най-високата в Азия ,Площадът на независимостта” . Възможност, по желание, за посещение на “Кулите на Петронас”, символът на Азия, и поглед към града от въздушния мост ("sky bridge”), свързващ двете сгради, издигнaт между 41-ия и 42-ия етаж на 452–метровите сгради. Свободно време. Вечерта, по желание – вечеря в типичен малайзийски ресторант с фолклорна програма. Нощувка в Куала Лумпур.
7 ДЕН
  Закуска. Свободно време или по желание - 4-часова екскурзия до “Batu Caves”, уникални варовикови пещери, в които хиндуистите са изградили свой храм, намиращи се само на 13 км от Куала Лумпур. Посещение на Роял Селангор – кралската фабрика за изделия от пютър (сплав от калай и олово) и на фабрика за батик – ръчно рисувани памучни и копринени платна. Трансфер до летището. В 18.15 ч. – полет Куала Лумпур – Денпасар, Бали. Пристигане в Денпасар в 21.25 ч. Трансфер до хотел в курорта Нуса Дуа Беноа и настаняване. Нощувка на о-в Бали.
8 ДЕН
  Закуска. Свободно време с възможност за плаж или по желание екскурзия до Lempuyang Temple (Gate of Heaven),Tirta Gangga Water Palace, оризовите тераси и гората на Маймуните. Вечерта, по желание – посещение на представление на танци качак и вечеря. (Качак е традиционен танц под съпровода само на човешкия глас, без да се използват музикални инструменти. Представлението ще Ви преведе през епоса Рамаяна със завладяващите напеви на хора „чак-чак-чак”, изпълнявани от мъже, седнали в кръг около танцуващите). Нощувка на о-в Бали.
9 ДЕН
  Закуска. Екскурзия из остров Бали до „Besakih Temple” – Mother Temple (“храмът-майка”), най-свещеният храм в Бали. Храмът се намира в подножието на вулкана Mont Agung (3100 м). По време на екскурзията до Besakih Temple, по път ще разгледате сградата на съда Kerta Gosa в Klungkung – красиво декорирана сграда от 17-ти век. Спиране за снимки сред оризовите тераси Bukit Jambul. Нощувка на о-в Бали.
10 ДЕН
  Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – екскурзия до остров Ява. В 10.25 ч. – полет Денпасар – Джьогякарта, Ява. Пристигане в Джьогякарта в 10.40 ч. Пътуване към Боробудур – най-големият будистки храм на земята, едно от забравените чудеса на света, построен през 800 г. След което продължаваме към хиндуистките храмове Прамбанан, построени по времето на кралството Матарам. Вечерта – трансфер до летището и полет Джьогякарта – Денпасар в 20.50 ч. Пристигане в Денпасар в 23.00 ч. Нощувка на о-в Бали.
11 ДЕН
  Закуска. Свободен ден за плаж. Нощувка на о-в Бали. По желание -сафари със слонове, с вслючен обяд и двупосочен трансфер. Нощувка на о-в Бали.
12 ДЕН
  Закуска. Свободен ден за плаж в Бали или по желание - целодневна екскурзия на север до Бедугул и езерото Бератан, заобиколено от високи върхове. Тръгване от хотела в 07.30 ч. сутринта. Екскурзията започва с посещение на храма Тана Лот, след което продължаваме покрай серните извори и терасовидните оризови полета в Пупуан. Спирка на водопадите Гитгит. На връщане минавате през високопланински проход, където маймуните прескачат по клоните на тропическата гора и слизат до пътя. Връщане в хотела около 20.30 ч. вечерта. Нощувка на о-в Бали.
13 ДЕН
  Закуска. Трансфер до летището за полет Денпасар-Доха в 09.35. Пристигане в Доха 15.00. В 16.05 полет Доха-София. Пристигане на летище София в 20.25.
 
 

   

Допълнителни мероприятия и екскурзии (плащат се преди заминаване):

* посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands”  - 23 евро (2-ри ден);

* посещение на „Градината на орхидеите” – 15 евро  (3-ти ден);

* екскурзия до о-в Сентоса с включен билет за вечерно атрактивно шоу  – 117 евро (4-ти ден);

екскурзия до Национален парк „Селангор” (с включена вечеря) – 77 евро (5-ти ден) - цената е валидна при група от минимум 7 човека;

* посещение на въздушния мост („sky bridge”) при „Кулите Петронас”- 32 евро (6-ти ден);

* екскурзия до “Batu Caves” – 52 евро (7-ми ден);

*
екскурзия до Lempuyang Temple (Gate of Heaven),Tirta Gangga Water Palace, оризовите тераси и гората на Маймуните  - 86 евро ( 8 ми ден)

* посещение на представление на качак и вечеря – 69 евро (8-ми ден);

* екскурзия до о-в Ява (Джьогякарта с разглеждане на Боробудур и Прамбанан с включен полет Денпасар - Джьогякарта) – 398 евро при мин. 2 ма човека (10-ти ден) ;

* Сафари със слонове в на-популярния парк в Азия със включен обяд с включен транспорт от хотела до парка и обратно - 120 евро  (11-ти ден);

* целодневна екскурзия до Бедугул и езерото Бератан – 77 евро (12-ти ден).

 Полезна, важна и допълнителна информация за екскурзията :

 1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.

2. За полетите между отделните държави лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж.

 3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са ориентировъчни и подлежат на потвърждение.

 4. Всички екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на агенцията.

5. Категоризацията на хотелите в Сингапур, Малайзия и Бали не съответства на критериите за категоризация на хотелите в Европа.

6.Цената 2899 евро е на човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 530 евро.

 7.Има вариант за 1 или 2 нощувки в хотел “Marina Bay Sands” 5* в Сингапур.Доплащане за 1 нощувка - около 490 - 590 лв за човек в двойна стая. Цената варира непрекъснато и се уточнява в деня на плащането на хотела. В цената на нощувката не е включена закуска, тя се плаща допълнително на място в хотела - 41 сингапурски долара (26 евро).В цената е включен трансфер до хотелън в който е групата, до хотел Марина Бей Санс се ползва такси или градски транспорт.

 8. Туристическата агенция си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента.

 9. Начин на плащане: депозит в размер на 2000 лв на записан турист,доплащане до 30 дни преди отпътуване.

- в брой (в офиса на ТА )

- по банков път

 

Информация за хотелите (или подобни):

 

Singapore - Peninsula Excelsior 4*

www.peninsulaexcelsior.com.sg/

Kuala Lumpur - Ramada KLCC 4*

http://ramadasuiteskualalumpurcitycentre.business.sin


Melia Sol Beach Bali 5*

www.melia.com/en/hotels/indonesia/bali/sol-benoa-bali
ЦЕНАТА  2 899 евро Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА  

 *Поради увеличение на цените на горивата е възможно доплащане за горивни такси ,които ще бъдат обявени 21 дни преди заминаването.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

- Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на приключване на екскурзията;

- За деца под 18 год. – нотариално заверена декларация от родителите с разрешение за

пътуване на детето им в чужбина.


Маршрут:Тръгване от
 • Летище "София"
Цената включва:
 • Самолетни билети за международните полети: София – Доха – Сингапур; Сингапур – Куала Лумпур; Куала Лумпур – Денпасар; Денпасар – Доха – София;
 • летищни такси за всички вътрешни и международни полети
 • Трансфери летище – хотел – летище;
 • 3 нощувки със закуски в Сингапур в хотел 4*;
 • 2 нощувки със закуски в Куала Лумпур в хотел 4*;
 • 6 нощувки със закуски в Бали в хотел 5*;
 • Полудневна обиколка на Сингапур (3-ти ден);
 • Полудневна обиколка на Куала Лумпур (6-ти ден);
 • Целодневна екскурзия из о-в Бали до “Besakih Temple” – Mother Temple (9-ти ден);
 • Екскурзоводско обслужване по време на обиколките с местен екскурзовод (с превод на български език) и водач от агенцията;
Цената не включва:
 • Медицинска и туристическа застраховка с покритие 25000 евро – 32 лв (за лица до
 • 65 год.), за лица от 65 год. до 80 год. – 64 лв;
 • Допълнителна застраховка „Отказ от пътуване”;
 • Доплащане за единична стая – 530 евро.
 • Бакшиши - заплащат се на място
Допълнителна информация:
Условия зя записване:
Депозит: 50% от пакетната цена
Доплащане: 45 дни преди датата на отпътуване

Анулации и неустойки:
-при повече от 90 дни преди датата на отпътуване - неустойка не се удържа
-между 89-ия и 60-ия ден преди датата на заминаване се удържа размерът на внесения депозит
-между 59-ия и 40-ия ден преди датата на заминаване се удържа 80% от стойността на екскурзията
-при по-малко от 30 дни преди датата на заминаване се удържа 100% от стойността на екскурзията
Промоции
Извънредни оферти