Швейцария - 05.08

30 Август 2018 г.
 "Благодаря на всички приятели от Оданс за великолепното пътешествие. Искрена благодарност на екскурзовода, който вече за втори път ни повежда към красотите на Европа и Швейцария с професионализъм, изисканост и сърцатост. Благодаря за всички великолепни емоции и вдъхновение! "

Елизавета Караджова


"Това не беше само пътуване, това е едно интелектуално великолепие. Грандиозно пътешествие сред най-ценните съкровища на европейската цивилизация, култура и изкуства. Благодаря на прекрасната екскурзоводка за високия професионализъм, интелект и всеотдайност. Благодаря на шофьора за високия професионализъм и целеустременост. Без неговото съвършество нямаше да преминем през удивителния преход към Милано. С нетърпение очаквам новите ни пътешествия!  Бъдете здрави!"

Стефана Караджова


"Комплимент към екскурзовода за комптентността, добронамереното и човешко отношение!" 

Красимира Йорданова

"Прекрасно пътуване и изживяване! Благодаря за прекрасното отношение и отзивчивост! Благодаря за всичко, сбъдна ми се още една мечта! "

Даниела Митева
last minute
Промоции
Извънредни оферти
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах