Доминикана 2021 - All inclusive с водач на български език

София – Мадрид - Пунта Кана - Мадрид - София

Самолетна програма 10 дни / 7 нощувки

Дата на тръгване Дата на връщане Цена Резервирай
Обади се сега на телефон 029873133, 0877 63 87 88
Цена от: 1178.00 / 2304 лв.
Програма
1 ДЕН / София – Мадрид
  Полет от София до Мадрид. Трансфер до хотела. Нощувка в Мадрид.
2 ДЕН / Мадрид – Пунта Кана (Доминикана)
  Полет с чартър от Мадрид за Пунта Кана в 15:55. Пристигане в Пунта Кана в 19:45. Посрещане от представител на фирмата партньор, говорещ български език.
  Трансфер до хотел. Свободно време за почивка. Нощувка.
3 ДЕН / Плая Баваро (Доминикана)
  Закуска. Свободно време за плаж или разглеждане на курорта. Възможност за допълнителни
  екскурзии в Доминикана - водни спортове, водни атракции в аква парка Manatí Park, условия за голф и
  активен нощен живот. Нощувка.
4 ДЕН / Плая Баваро (Доминикана)
  Закуска. През този ден може да се насладите на красивата плажна ивица или да оползотворите
  деня с допълнителни екскурзии. Нощувка.
5 ДЕН / Плая Баваро (Доминикана)
  Закуска. Възможност за седемчасов преход с кон през девствената пустош на местността, за
  опознаване на множество миниатюрни селища, до водопадите Салто Алто. Преходът се
  осъществява с опитни инструктури, които ще ви покажат най-добрите места, на които да
  опитате вкусни специалитети и традиционни музикални изпълнения. Нощувка.
6 ДЕН / Плая Баваро (Доминикана)
  Закуска. Възможност за гмуркане в пещерите край кораловите рифове до брега, за водни ски и
  сърф или за разходка с корабче. Минералните извори в Пунта Кана ще ви заредят със свежест,
  прохлада и лечебна сила. Районът е богат на сладководни заливи.Нощувка.
7 ДЕН / Плая Баваро (Доминикана)
  Закуска. Ако сте любители на високите скорости и адреналина, е време за разходка по плажната
  ивица с ATV 4x4 (превозно средство тип бъги). Свободно време за плаж. Нощувка
8 ДЕН / Плая Баваро (Доминикана)
  Закуска. През този ден може да се насладите на вашето свободно време или при желание да
  отидете на някои от екскурзиите, предлагани на място. Нощувка.
9 ДЕН / Пунта Кана - Мадрид
  Закуска. Свободно време. Трансфер до летището и полет до Мадрид в 21:15
10 ДЕН / Мадрид
  Пристигане в Мадрид в 10:25 . Полет за София

Дати на пътуване
до Доминикана

Хотели

Цена на човек в двойна стая

Цена за дете до
11 г с двама възрастни

19.02 – 28.02.21

Impressive Resort & SPA Punta Cana 5*

1178 евро

946 евро

12.03 – 21.03.21

Impressive Resort & SPA Punta Cana 5*

1178 евро

946 евро

02.04 – 11.04.21

Be Live Collection Punta Cana5*

1178 евро

900 евро

22.10 – 31.10.21

Iberostar Dominicana 5*

1178 евро

700 евро


Полетно разписание:

София – Мадрид 10.25 – 13.05

Мадрид – Пунта Кана 15.55 -19.45

Пунта Кана – Мадрид 21.15 – 10.25 +1

Мадрид – София 13.00 – 17.10


    Допълнителни екскурзии в Доминикана:


  Coco Bongo – 62 евро на човек - Коко Бонго е прекрасно място за прекарване на нощта след великолепен слънчев ден на красивите плажове на Пунта Кана, Баваро или Кап Кана. Там ще имате възможост да видите невероятните представления на живо, които комбинират кино, театър, мюзикъл, дискотека, видео, акробатика, актьори, публика и изненади. Нощният клуб Коко Бонго със своите три терасовидни нива изпъква още при влизането в новия площад Downtown. Видим е дори от покрайнините като се отличава с характерната си конструкция от 4 016 квадратни метра, от които 535 са за публиката. Шоуто се характеризира със светлинните си ефекти и безупречен звук, както и с прецизността на музикалните изпълнения и прожектираните образи. В допълнение към предлаганите напитки и атмосфера на веселие и музика, ще останете изумени от театралното шоу, което ще видите,представляващо мюзикъли, които напомнят за Бродуей и Лас Вегас.
  Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи
  Включва: трансфер с бус
  Времетраене: приблизително 5 часа

  Dolphin Island Royal – 106 евро на човек - Почти един час забавление в кристално чисти води: ще бъдете поздравени за добре дошли от нашите делфини с официално ръкостискане, ще изпълнят маневрата, наречена "foot push" или теглене с гръбната перка, теглене с коремната перка, скокове и акробатика, целувки, пляскане, пеене и безкрайни незабравими преживявания.
  Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи,слънцезащитен крем,хавлия,слънчеви очила и бански
  Включва: трансфер, 100% контакт с делфините.
  Времетраене: 50 минути

  Dolphin Island Acon 40 мин. - 137 евро на човек Преживяване, което включва възможността да плуваш с делфините в Пунта Кана / Баваро и да изпълняваш гръбната маневра за теглене, както и да се наслаждаваш на акробатика, пляскане на ръце, танци, целувки и много специално внимание. Насладете се на директен контакт с тях чрез едно уникално преживяване!
  Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи,слънцезащитен крем,хавлия,слънчеви очила и бански.
  Включва: трансфер, контакт и плуване с делфините.
  Времетраене: 40 минути

  Bavaro Splash (моторна лодка) – 96 евро на човек Aдреналин и приключения с Bávaro Splash, управлявайки своя собствена високоскоростна моторна лодка в стила на Джеймс Бонд. Вижте най-красивите плажове, карайки срещу вятъра и вълните и се подгответе за едно невероятно преживяване, наречено Snuba: това е дейност подходяща за всеки, чрез която бихте могли да изследвате морския живот от съвсем различна гледна точка. Нашите места под морето са на ваше разположение, на тях ще можете да седнете, да се отпуснете и да направите толкова снимки, колкото пожелаете. Пригответе се да наблюдавате най-красивят коралов риф в околностите и страхотно разнообразие от различни многоцветни риби. Ще има също така гмуркане с шнорхел на разположение на всички. Bávaro splash е полудневна екскурзия, която се състои от 3 различни дейности. Събират се 3 различни групи, идентифицирани с цветни гривни. При пристигането първата група е поканена да участва в нашата дейност с високоскоростни моторни лодки. Втората група ще се занимава със snuba дейности, а третата група ще е практикуващата гмуркане с шнорхел. Всяка дейност трае около 25 минути. Групите се сменят, за да може всяка група да вземе участие във всяка една от дейностите.
  Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи,слънцезащитен крем и хавлия
  Включва: трансфер ,официален екскурзовод,шноркел,сандвич и свежи плодове,отворен бар с национални напитки.
  Времетраене: приблизително 3 часа

  Бъги/АТВ приключение в Доминикана – 66 евро на човек Потопете се в тази забавна и интересна екскурзия, като карате бъгита или АТВ-та по специално проектиран маршрут, който отвежда участниците да видят вътрешността на острова, богатата му природна красота и неговото население. Забавната разходка, пресичаща тесни пътеки с екзотични пейзажи и малки градове, ще ви отведе до впечатляваща пещера, където ще можете да се изкъпете в подземна сладка река. За да продължите с това приключение, ще се отправим към отличен плаж, където можете да се насладите на кристално чистите води или 3 просто да се отпуснете под палмовите дървета. За да завършим това голямо карибско приключение, ще посетим едно интересно ранчо, където местните фермери ще ни покажат и ще ни разкажат за найхарактерните продукти на доминиканското селско стопанство: кафе, какао и тютюн. По време на училищния сезон ще можете да посетите и селскостопанското начално училище, което се спонсорира от този вид обиколки.
  Не забравяй да вземеш: Спортни дрехи,удобни дрехи, камера, слънцезащитен крем и хавлия
  Включва: трансфер с камион тип сафри, екскурзовод,предпазни каски, вода и снаксове
  Времетраене: приблизително 3 часа

  Спускания по Въжена линия - Canopy Adventures – 78 евро на човек Изживейте приключенията и рискувайте да направите нещо, което никога не сте опитвали преди! Нашите опитни водачи ще ви преведат от една платформа до друга разположени над земята, откъдето се открива прекрасна гледка към планината Анамуя. Цялата обиколка се извършва под наблюдението и с помощта на нашите водачи, които са обучени да работят при най-строгите стандарти за безопасност. Приключение на въжена линия, обиколката има на разположение осем двойни въжени линии и петнадесет платформи, повечето от които са построени в короните на дърветата, за общо разстояние от 2,100 метра над гората; вълнуващо преживяване, изпълнено с адреналин и най-вече в хармония с природата, при защита на местната флора и фауна.
  Не забравяй да вземеш: Спортни дрехи и обувки , слънчеви очила и репеленти
  Включва: трансфер с камион тип сафри, екипировка и инструктор, свежи плодове, вода и кафе.
  Времетраене: приблизително 4 часа

  La Hacienda тур  – 87 евро на човек Ла Хасиенда включва определена програма от дейности в един изцяло частен комплекс. Всички дейности се извършват в рамките на нашите съоръжения, осигурявайки им максимална сигурност, един от приоритетите на проекта, който предоставя също така и уважение и интеграция на местните общности. По време на около едночасовата обиколка, се извършва проверка и започва обиколка с екскурзовод, който внимателно ще обясни за аспектите на местната култура, които могат да бъдат наблюдавани по време на обиколката. Всяка от групите ще извършва дейностите по реда, определен от ръководството на проекта, но всички ще имат възможност да извършват всички дейности при същите условия. Разходката с Buggy Polaris е предназначена за най-екстремни условия, като с тях може да минете през кални ями, да навлезете в реки и да шофирате през плантациите за кафе. Друга от дейностите е сафари, чрез която ще познаете особеностите на Доминиканската провинция.
  Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи,слънцезащитен крем,хавлия,слънчеви очила,шапка и бански.
  Включва: трансфер с автобус с климатик,езда,сафари , дегустация на какао,кафе...,обяд тип шведска маса (не всички напитки са включени) .
  Времетраене: приблизително 6 часа

  Тур Samaná Terrestre – 149 евро на човек - Пътуване с автобус, пресичайки полета и планини, до достигане на Мичес, откъдето ще се придвижим до парк Ла Сейба. Там можете да разгледате красива тропическа градина с над 100 вида екзотични растения. Ще се свържете с природата. Там започва пътуването, което ще ни позволи да открием Самана! В сафари камион се насочваме към планините, за да посетим типично доминиканско ранчо. Следващата част от обиколката ще ни отведе до сърцето на тропическа джунгла, където ще се разходим на кон през Аройо Чико. Пътят ще ни отведе до живописния Каскада Лимон: впечатляващ водопад с височина 55 метра, в средата на джунглата. Там ще можете да се изкъпете в освежаващите води на естествените басейни, които създават водопада. Не забравяйте да се възползвате от мига, за да направите най-добрата снимка от ваканцията си. За да успокоим апетита на авантюриста, ще отидем в ресторант Ел Тимон. Веднъж в посока Кайо Левантадо в нашата удобна лодка, ще преживеете релаксиращо преживяване, заобиколени от бял пясъчен плаж и тюркоазените води на това уникално място.
  Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи,слънцезащитен крем,хавлия,слънчеви очила,шапка и бански.
  Включва: Сухоземен и морски транспорт, дегустация на плодове, какао, кафе..., разходка с кон,посещение на Кайо Левантадо с официален ексурзовод и обяд в ресторант Тимон .
  Времетраене: приблизително 8 часа

  Тур до столицата на Доминикана - Санто Доминго - Santo Domingo – 84 евро на човек- Столица на Доминиканската република, това е първият град, основан от европейци в Америка. Името се дължи на факта, че тази част на града е основана от испанските колонизатори, град събрал историческото минало на новия свят, с различни обекти, построени от испанците по време на колониалния период, като улица Лас Дамас и първата катедрала на новия свят. Можете да посетите столичната катедрала Санта Мария де ла Енкарнасион. Разходете се из Музея на Кралските къщи, преди това президентски дворец и посетете Алкасар де Колон, който отвежда посетителите до епохата на първите завоеватели. Пешеходната улица, известна като "Атарасана", е първата търговска улица на Америките. На морския бряг на Санто Доминго можете да оцените красотата на Карибско море, модерни сгради като Двореца на изящните изкуства, Националния театър и Президентския дворец, както и да се насладите на вкусен обяд в престижен местен ресторант.
  Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи,слънцезащитен крем.Жените трябва да са с покрити рамене и крака при посещението на Катедралата
  Включва: трансфер с автобус с климатик,официален екскурзовод,вход в Музея и Катедралата,обяд тип шведска маса,вода,сок,газирана напитка (1 на човек) по време на обяда.
  Времетраене: приблизително 12 часа

  Остров Саона – 79 евро на човек- Потегляйки от пристанище Баяибе с катамаран / лодка, при всички мерки за сигурност и придружени от водачи, ще отидем до най-красивия и великолепен остров на Доминиканската република: Саона. След кратка навигация ще спрем за гмуркане с шнорхел. Ще продължим да плаваме и ще спрем в естествения басейн, където водата достига до кръста ни, а там ще се насладим на традиционния коктейл "Куба либре". Можете също така да правите снимки с морски звезди. На острова има включен обяд и можем да се насладим на прекрасния плаж, където природата предлага най-красивите си цветове. Място, заобиколено от кристално чисти води и бял пясък, истински рай на земята.
  Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи,слънцезащитен крем,хавлия,слънчеви очила,шапка и бански.

  Екотур 6 Scape Park – Hoyo Azul ‘ - 59 евро на човек Нашата екологична обиколка Hoyo Azul е предназначена да образова и да постави посетителите лице в лице с природата; Ще бъдем придружени от опитен водач, който ще ни води през невероятни екологични пътеки, където ще имаме възможност да посетим станции с развъдници на орхидеи, бромелии, папратовидни растения, кактуси, лечебни и ендемични растения. При всяка станция ще спираме и ще представяме накратко всички тези очарователни растителни видове. Приключението приключва в "Синята дупка", в основата на гигантска скала. Посетителите могат да влизат и да се наслаждават в тези води за 30 минути.
  Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи,слънцезащитен крем,хавлия,слънчеви очила,шапка и бански.
  Времетраене: приблизително 2 часа

  ВИП Тур с катамаран - Scape Park – Juanillo VIP – 149 евро на човек Разгледайте Cap Cana, докато се наслаждавате на най-впечатляващите атракции в един изпълнен с лукс ден. Разходете се по блестящото крайбрежие на борда на катамаран и се гмуркайте с шнорхел при коралов риф. Насладете се на изискан обяд с три ястия, от които основното ястие е омар. Насладете се на коктейли и се отпуснете в невероятния Плая Хуанийо. Тази ексклузивна обиколка ще ви отведе до най-голямото и луксозно яхтено пристанище в Карибите. И накрая, посетете нашия парк и известната Синя дупка, за да завършите идеалния ден.
  Не забравяй да вземеш: Слънцезащитен крем,хавлия,слънчеви очила,шапка и бански.
  Включва: трансфер,официален екскурзовод,спирка в Естествения басейн , посещение на Juanillo Beach Club,посещение и време на къпане в Hoyo Azul и обяд.
  Времетраене: приблизително 8 часа

  Аква тур - Seaquarium – 93 евро на човек Насладете се на забавно парти на борда на модерен катамаран, което ви отвежда на обиколка из Карибско море и ви дава възможност да се разходите по дъното на океана, да се гмуркате с шнорхел сред акули и манти /морски дявол/ и да плувате в топлите води на един естествен басейн. Seaquarium представлява лесен и 7 забавен начин да се запознаете със света, който съществува на дъното на морето и е толкова просто приключение, колкото ходене и дишане под водата. Ще откриете изоставена подводница, различни видове рифове и голямо разнообразие от цветни риби. Това е великолепна подводна разходка, където можете да плувате и да се гмуркате с шнорхел сред акули и и манти /морски дявол/ в Dolphin Island Park. Разхождайки се по платформата, можете да бъдете изненадани от някои от делфините, които обитават този воден парк. След това ще се насладите на забавно представление на морски лъвове, където всеки от участниците в турнето ще получи мустаката целувка от нашия интелигентен морски лъв Wally.
  Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи,слънцезащитен крем,хавлия,слънчеви очила,шапка и бански.
  Включва: трансфер,официален екскурзовод,спирка в Естествения басейн , посещение на Juanillo Beach Club,посещение и време на къпане в Hoyo Azul,обяд.
  Времетраене: приблизително 4 часаТръгване от
 • Летище София
Цената включва:
 • Чартърен полет Мадрид – Пунта Кана – Мадрид;
 • 7 нощувки в избрания от Вас хотел;
 • All Inclusive база на изхранване;
 • Трансфери летище – хотел – летище;
 • Медицинска застраховка за периода на пътуване с покритие 3500 евро
 • Такса за напускане на Доминиканската Република – 20 USD
Цената не включва:
 • Самолетен билет София - Мадрид – София – около 150 -200 евро
 • 1 нощувка в Мадрид на отиване – 46 евро на човек с безплатен шатъл летище – хотел - летище
Допълнителна информация:

Условия за записване за Доминикана:


Депозит: 400 лева

Доплащане: 30 дни преди датата на заминаване
 

Необходими документи за Доминикана:

Паспорт с валидност 6 месеца след датата на тръгване.

За лица до 18 години, пътуващи без родител/ родители – нотариално заверена декларация -

оригинал и ксерокопие и копие от акта за раждане.

 

 last minute
Промоции
Извънредни оферти
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах