Екскурзии до Австрия

       Подарете си една незабравима екскурзия до Австрийската столица - очарователната Виена.

       Докоснете се до невероятното историческо и културно наследство на този град. Виена - градът на музиката, валса, на красивите дворци и невероятните сгради. Ние предлагаме няколко различни екскурзии на вашето внимание.

      Запишете се за екскурзия до Виена и Будапеща. Разгледайте едни от най-известните забележителности в Унгарската столица - Площадът на героите, Музеят за изящните изкуства, Операта, Будайската крепост – Кралският дворец, Рибарските кули. Виена пък ще ви впечатли с два от най-красивите си дворци - двореца "Белведере", и двореца „Шьонбрун” – една от най-красивите летни резиденции на австрийското императорско семейство, Виенската опера също не е за изпускане.

     Другото ни предложение в допълнение към Виена и Будапеща е екскурзията до Виена, Будапеща и Белград, с която ще имате възможност да разгледате Белград, да видите църквата „Св. Сава“ - най-голямата православна църква в света, Народната библиотека, площад „Теразие“, Площадът на Републиката.

    С екскурзията ни до Виена и Прага пък ще посетите Страховския манастир в Прага, хълма Храдчани с Кралския дворец – днес седалище на Президента на Чехия, Готическата Катедрала „Св. Вит,” Златната уличка, Архиепископския дворец, Лорета, Карловия мост, Староместкия площад със забележителния Астрономически часовник и още много други.

    Ако това не ви е достатъчно, ви предлагаме и екскурзията Виена, Прага и Дунавски столици, включваща едни от най-красивите европейски столици - Будапеща, Прага, Виена и Братислава. С тази екскурзия ще посетите известните забележителности в Братислава - катедралата „Св. Мартин”, средновековната крепост, където днес е седалището на правителството на Република Словакия, както и още много други.

вижте още »

Екскурзия в Германия - Баварски Замъци със самолет
Екскурзия в Германия - Баварски Замъци със самолет
Самолетна програма 5 дни/ 4 нощувки със закуски и вечери
14.07.2022; 18.08.2022; 22.09.2022;
670 € / 1310 лв.
last minute
Промоции
Извънредни оферти
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах