Екскурзии до Италия

      Защо предлагаме разнообразие от екскурзии до красивата Италия? Защото европейският ексцентричен ботуш притежава абсолютно всичко, за което можете да се сетите: поети, художници, любовници, папи и владетели...
      Елате на екскурзия до  Рим или Вечният град, привличал посетители в продължение на над 2000 години. Това е един от най-величествените и романтични градове в света. Рим притежава атрактивна смесица от грандиозни забележителности и шумен живот. Пазаруване от италианските дизайнери, пухкав сладолед, пенливо капучино и изящни вина са само част от нещата, които може да пробвате.
      Предлаваме ви и екскурзия до Венеция - градът на любовта, известен още като "Кралицата на Адриатика", "Град на водата", "Град на мостовете" и "Град на светлината". Посетете красивата Венеция и нейните забележителности - с над 180 канала, 450 и канала и великолепни дворци, тя е единствена по рода си.
       Запишете се на екскурзия и до прекрасната Тоскана - тя е сред най-красивите и посещавани от туристи области Италия. Тоскана е рай за фотографите и кулинарите, за любителите на културно-историческите и архитектурни забележителности. Областта съблазнява с аромата на вино и красивата природа.
       Още екскурзии в Италия можете да намерите и по-надолу на нашата страница.


вижте още »

Екскурзия Швейцария – Природа и култура - автобус!
05.08.2021; 05.08.2021; 02.09.2021; и още
535 € / 1046 лв.
Екскурзия Приказна Швейцария
06.08.2021; 03.09.2021;
475 € / 929 лв.
last minute
Промоции
Извънредни оферти
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах