Нова година на Малдивите с чартърен полет от София

10 дни/ 7 нощувки

Самолетна програма 10 дни / 7 нощувки


Дата на тръгване Дата на връщане Цена Резервирай
Обади се сега на телефон 029873133, 0877 63 87 88
Програма
1 ден: Среща на летище София за чартърен полет до Мале в 21:00 ч. Презареждане в Шаржа за около 40 мин.

2 ден: Пристигане на летището в Мале в 07:30 ч. и посрещане от представител на фирмата партньор на Малдивите. Трансфер до избрания хотел. Настаняване в избрания хотел. Свободно време за плаж и почивка. Вечеря. Нощувка.

3 ден: Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Вечеря. Нощувка.

4 ден: Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Вечеря. Нощувка.

5 ден: Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Вечеря. Нощувка.   

6 ден: Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Вечеря. Нощувка.

7 ден: Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Вечеря. Нощувка.

8 ден: Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Вечеря. Нощувка.

9 ден: Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището в Мале за чартърен полет до София в 20:00 ч. Презареждане в Шаржа за около 1 час.
 
10 ден: Пристигане на летище София на 04.01.2023 г. в 06:45 ч.
Допълнителни екскурзии
Трансферите (включени в пакетната цена) / Летище - Хотел - Летище се извършват с:

•   Velassaru 5* - моторна лодка (около 25 мин.);
•   Kurumba 5* - моторна лодка (около 10 мин.);
•   Bandos Island 4* - моторна лодка (около 15 мин.);
•   Sun Island 4* - вътрешен полет (около 17 мин.) + моторна лодка (около 10 мин.);
•   Paradise Island 5* - моторна лодка (около 20 мин.);
•   Royal Island 5* - вътрешен полет (около 25 мин.) + моторна лодка (около 10 мин.);   
•   Kuredu Island Resort & Spa 4* - хидроплан (40 мин.);
•   Riu Atoll Maldives 4* - вътрешен полет (около 45 мин.) + моторна лодка (около 15 мин.);

Условия за записване:
При записване е необходимо да предоставите три имена на български език и латиница, правилно изписани по паспорт, номер на паспорт, дата на валидност, ЕГН номер и телефон за връзка с Вас по време на пътуването;

Условия на плащане:
Депозит : 500 евро на човек след потвърждаване на резервацията;
Доплащане до 45 дни преди датата на заминаване;

Забележка: Чартърната програма ще бъде осъществена в зависимост и съобразно епидемиологичната обстановка в страната. В случай, че се изискват документи при пътуване до Малдиви, свързани с Ковид-19 ще бъдете уведомени преди датата на заминаване, тъй като е възможна промяна.

Няма медицински изисквания за имунизации при пътуване.

Информация за превозвача:
Авиокомпания: Bulgaria Air
Адрес: гр. София, Летище София / Бул. Брюксел 1
Тип самолет: AirBus 320

Полетно разписание:
FB8839 SOF 21:00 – SHJ 01:40/03:00 – MLE 07:30
FB8840 MLE 20:00 – SHJ 00:20/01:50 – SOF 06:45

*** Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно своите пътници.

Допълнителна информация:

За пътуване до Малдиви се изисква валиден международен паспорт поне 6 месеца след датата на връщане в страната. Не се изисква виза, както и допълнителни ваксини.

За деца до 18 г., пътуващи без родители или само с един от тях трябва да имат оригинал и копие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 г. пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от непътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти.

Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи. При промяна на цената на горивата авиокомпанията има право да начисли задължително доплащане на горивна такса с срок до 14 дни преди полета.

Анулационни условия:

При анулация повече от 61 дни преди заминаване - без неустойка, депозита се връща на клиента.
При анулация между 60 и 46 дни преди заминаване - неустойка в размера на внесения депозит от 500 евро на човек.
При анулация по-малко от 45 дни преди заминаване - 100% неустойка.
В случай на анулация поради затваряне на граници или друга причина свързана с Covid-19, която прави пътуването неосъществимо от страна на туроператора, то клиентът има следните опции: възстановяване на внесената от клиента сума към него в рамките на 14 дни, прехвърляне на резервацията към друга дата за осъществяване на програмата или ваучер за бъдещо ползване на името на клиента на стойност заплатената от него сума по съответната анулирана програма.
В случай, че Клиентът прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
Потребителят има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 7 дни преди дата на пътуване при чартърни програми. При редовни полети, ако това е възможно, то клиентът се задължава да заплати на Туроператора само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите или глоби наложени от съответната авиокомпания.
Условията за пътуване по време на пандемията от Covid-19 са променливи и финалните такива ще бъдат оповестени от туроператора при наближаване на датата на заминаване.
Туроператорът препоръчва силно на клиентите си сключването на Застраховка „Отмяна от пътуване“: Туроператорът предоставя възможност за сключване на такава застраховка като тя се сключва най-късно до 3 календарни дни след резервиране. Размерът на застрахователната премия се определя от крайната цена на туристическия пакет.
В случай на извънредно положение или епидемична обстановка, клиентите са напълно информирани, че условията на пътуване могат да бъдат променяни и динамични, съобразявайки се с актуалната обстановка преди осъществяване на пътуването. Туроператорът ще уведомява клиентите си своевременно при всяка промяна на условията на пътуване.
Необходими при пътуване тестове за Covid-19 са за сметка на клиента. Туроператорът предоставя възможност на клиентите си да направят тестовете в някоя от прартньорските лаборатории на туроператора, възползвайки се от специална отстъпка.


Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма е Застрахователна компания "ЛЕВ ИНС" и номерът на застрахователната полица е №13062110000017 / от дата на издаване 15.12.2021 г., валидна до 11.01.2023 г.


 


Цената включва:
•   Самолетен билет за чартърен полет на Bulgaria Air с включени летищни такси;
•   Чекиран багаж 20 кг. И до 158 см + ръчен багаж 10 кг. с размери 55х40х23 см;   
•   7 нощувки в избрания от Вас хотел на съответната база изхранване;
•   Трансфер: Летище - Хотел - Летище (типът трансфер за всеки хотел е описан по-долу);
•   Новогодишна вечеря на 31.12.2022 г.;
•   Медицинска застраховка с 10 000 евро покритие с включен COVID-19 риск;
•   GREEN TAX - $6 на човек на ден;


Цената не включва:
•   Разходи от личен характер;
•   PCR тест при заминаване, ако се изисква такъв;
•   PCR / антигенен тест при връщане в България, ако такъв се изисква;
•   Застраховка "Отмяна на пътуване";
•   Допълнителни екскурзии (на място на рецепция на хотела);
•   Горивна такса - обявява се 14 дни преди полета (доплаща се задължително, в случай че бъде обявена такава);


Резервирай
Промоции
Извънредни оферти
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах