Коста Дорада , Испания

КУРОРТИ В ИСПАНИЯ

Испания е страна, която привлича многобройни групи туристи от цял свят. Освен ваканционните куроти Costas, страната предлага голямо разнообразие от забележителности - Мадрид, Барселона, Сарагоса, Валенсия са само част от градовете, които привличат туристите.

Полезно е да знаете

Коста Дорада е един от най-красивите курорти в Испания, разположен в южната крайбрежна част на Каталуния.  

Ежегодно привлича туристите с обширните си, златисти плажове, с кристалночистите води и изобилието от топлина и слънце. Тук можете да откриете също романтични заливчета и лагуни, малки каменисти плажове.

Коста Дорада предлага и изобилие от комфортни хотели, от стилни ресторанти, приятни кафенета и развлекателни комплекси. Не е за подценяване и богатата история на региона, предоставяща на туристите не малко интересни забележителности.

Коста Дорада има приятен средиземноморски климат, с високи температури и относително редки валежи, което прави курорта привлекателен за туристите през по-голямата част от годината.


Промоции
Извънредни оферти
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах