Екскурзии до Швейцария

      Каним ви на едно незабравимо пътешествие с нашите екскурзии до страната на шоколада -Швейцария. Страната, известна с невероятно красивата си природа, многобройните езера, забележителната си архитектура и зимни курорти.

    Едно от предложенията ни за вас е Екскурзията Швейцария – природа и култура, с която ще имате възможност да посетите, както Швейцария, така и красивата Хърватска столица – Загреб.

    Ще се докоснем до чистите сини води на второто по големина езеро в Италия- Лаго Маджоре, близо до което се намират и живописните Боромеови острови, ще ви срещнем и с един пленителен швейцарски град – Лугано, разположен на брега на едноименното езеро. Ще посетим и езерният град Люцерн с известния за него покрит мост „ Капелбрюке “. Това далеч не е всичко, което екскурзията до Швейцария ще ви предложи, освен тези места, ще посетим и град Цюрих - сърцето на финансова Швейцария, още столицата й – красивият Берн с неповторимата си Часовникова кула, както и най-голямото от алпийските езера – Женевското. Запишете се и за едно вълшебно пътешествие с Швейцарския шоколадов влак. Лозана е другият град, включен в програмата ни, заедно с Веве и Монтрьо, ще разгледаме и една от столиците на модата – красивият Милано.

    Другото ни предложение е за Екскурзията Приказна Швейцария. С тази програма първо ще разгледаме едно чудно италианско градче в Северна Италия – Болцано, отличаващо се със своята невероятна архитектура, тесни улички изобилстващи от малки бистра и кафенета. В Швейцария пък ще посетим градовете Цюрих и Люцерн, както и Лозана и Женева. В програмата са включени също и курортният град - Веве и Монтрьо - градът на музиката и европейската аристокрация. На връщане ще разгледаме красивите Милано и Бергамо.

вижте още »

Екскурзия Швейцария – Природа и култура
Екскурзия Швейцария – Природа и култура
Автобусна програма 9 дни / 8 нощувки
02.08.2024;
905 € / 1770 лв.
Екскурзия Швейцария - Природа и култура със самолет
Екскурзия Швейцария - Природа и култура със самолет
Самолетна програма 7 дни / 6 нощувки
03.08.2024;
1077 € / 2106 лв.
Промоции
Извънредни оферти