Екскурзии до Русия

      Русия е най-голямата по площ държава в света, която съчетава в себе си величие, магнетизъм, духовност, история, изкуство и природа. Непременно трябва да посетите Москва – столицата на руската федерация, която умело е събрала в себе си всички промени възникнали през годините. В Москва можете да видите, както впечатляващи църкви и манастири, така и нови мащабни сгради. Кремъл, Червеният площад, Триумфалната арка и Мавзолеят са част от многото забележителности, които можете да видите разхождайки се по улиците из Москва.
     Санкт Петербург
е четвъртият по големина град в Европа, който неслучайно е наричан перлата на Русия. С нашите екскурзии можете да посетите Ермитажът, Петропавловската крепост и Исакиевския дворец – места, които ше Ви накарат да обикнете Русия и да искате да я посети пак! Освен със своята внушителна архитектура страната е прочута още и с Белите нощи, които създават една романтична лятна атмосфера. За да усетите истинския дух на Русия привечер трябва обезателно да отидете на опера, балет или концерт. Насладете се и на вкусните типични ястия-борш, пелмени и блини, които ще Ви накарат да заобичате руската кухня!
      Не се колебайте и побързайте да се запишете на екскурзия до
Москва и Санкт Петербург - Величието на Русия!

вижте още »

last minute
Промоции
Извънредни оферти
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах